Poszt ITT

Jászberényi: Törpebűnözés

Értem én, hogy mindenáron a politikában akartok maradni fiúk, tényleg. De ti meg azt értsétek meg, hogy a cigánybűnözés az Jobbik copyright.

„Egy originál haza-ötlet

hiányzott péntek éjszaka”

Ámulok és bámulok, hogy a DK politikusai egy pillanat alatt elővették- és bevetették a cigánykártyát, majd szimpatizánsaik megverték Gulyás Marcit.

Értem én, hogy mindenáron a politikában akartok maradni fiúk, tényleg, azt is megértem, hogy ez az egész nem a baloldali, liberális elvekről szól már jó régóta, hanem arról, hogy legyen mentelmi jog, koszt meg kvartély.

De ti meg azt értsétek meg, hogy a cigánybűnözés az Jobbik copyright. Évek munkája volt meghonosítani, dagasztani a honfiúi kebelben szunnyadó rasszizmust, évek munkája volt olyan közállapotokat előidézni Magyarországon, mint a ’30-as évek Németországában. Ezt nem lehet ukmukkfuck csak úgy lenyúlni, mint választást sem lehet nyerni azzal. Hogy Orbán Viktor a sátánnal hál, és mi majd jól kidobjuk az ágyából.

Kreativitásra van szükség kedves gyerekek, eredeti ötletekre. Mivel a cigánybűnözés foglalt, szerencsésebb lenne mást keresni helyette, körülnézni a kertben. Ott vannak például a törpék. Kicsik, titokzatosak és David Lynch óta tudjuk, hogy nagy valószínűséggel kapcsolatban állnak a sátánnal. (Ez lehet akár a Viktor is, én csak az ötletet dobom fel, a kidolgozás rátok vár.)

Ha elfogadjátok, akkor saját ellenségünk lesz és nem a Jobbik fasiszta párttal kell majd egy ideológiai platformra helyezkedni. Küldjétek be az Eörsit a tévébe, ő majd elmagyarázza a nyuggereknek mért van törpebűnözés.

Egyébként meg szégyelljétek magatokat, mind.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik