Poszt ITT

Jászberényi: Minden nap

24.hu
24.hu

2014. 07. 08. 11:44

Legutóbbi rövid kis publicisztikámhoz kaptam egy kommentet, mely újságírói tévedésemre hívja fel a figyelmemet Orosz Mihály Zoltán öltözködésével kapcsolatban.

Legutóbbi rövid kis publicisztikámhoz kaptam egy kommentet, mely újságírói tévedésemre hívja fel a figyelmemet Orosz Mihály Zoltán öltözködésével kapcsolatban. Szó szerint idézem:

“Tisztelt uram!

Újságíróként utána kellene járnia néhány dolognak, többek között a most pellengérre állított érpataki polgármesternek. Ha nem tudná, akkor most megsúgom Önnek, hogy Orosz Mihály Zoltán mindig ilyen viseletben jár. Nem csak a Pride – ot tisztelte meg ezzel, és nem csúfságolni akart, mint ahogyan Ön ezzel a cikkel tette ezt. 
Ha nem hiszi, nézzem utána. Jó kutakodást kívánok.”

Elnézést kérek minden kedves olvasótól és természetesen Orosz Mihály Zoltántól is, mert írásom nyomán sokan gondolhatták azt hogy, OMZ a gay pride miatt öltözött szász választófejedelemnek.

Valójában, ő minden nap szász választófejedelemnek öltözik.

Én tévedtem, sajnálom.

Orosz Mihály Zoltán (Orosz Mihály Zoltán)
Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 1968. április 12.
Mátrai Zsuzsa énekesnő részt vesz az Egy óra Majláth Júliával című műsor felvételén. A műsort húsvét hétfőn mutatják be a Magyar Televízióban Kalmár András rendezésében.
MTI Fotó: Patkó Klári
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.