Poszt ITT

Jászberényi: Mit mondjunk a közelgő melegfelvonulásról/buziparádéról?

Hetero szájbarágó következik.

Kedves olvasó, roppant zavart látok a fejekben a közelgő Gay pride ügyében, ezért leírom, hogy bármely félhez is tartozik, mit tanácsos mondania. Hetero szájbarágó következik.

Jogi aktivistáknak, demokratáknak:

„Már alig várom, hogy újra kimehessek a Gay pride-ra, mert fontosnak tartom, hogy mindenkinek egyenlő jogok járjanak az országban. Bár a magam részéről nincs meleg a családomban, de úgy gondolom, ezeknek az embereknek is ugyanannyi joguk van boldognak lenni, mint bárkinek. Ezt a jogukat támogatom, és nem fogadom el, hogy az állam vagy bárki beleszólhasson bárkinek is a magánéletébe, szexualitásába, emiatt szégyenkeznie kellene. A homoszexualitás két felnőtt ember egyéni döntése.”

Homofóboknak:

„Itt van megint a buziparádé. Na és? Köpök rá. Hadd vonuljanak a buzeránsok, hadd gyakorolják a jogaikat, legyenek csak pontosan olyan boldogtalanok, mint bárki más.

Én a magam részéről leszarom a buzikat és nem foglalkozom velük, pláne nem megyek ki tüntetni ellenük. Hogy mért? Azért, mert aki képes a buziparádéért Budapestre utazni, tojásokat rohasztani hetekkel előtte, az rá van fixálva a buzeránsokra, nem is biztos, hogy hetero. Mi a fasznak foglalkoznék olyan emberek szexuális aktusával, amitől undorodom?”

Minden más válasz logikailag tarthatatlan.

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik