Poszt ITT

Háztáji: Leleplezzük a szőr mögé rejtőző exminisztert

Kóka János dubajozik?

Önöknek is hiányzik Kóka János, a Gyurcsány-kormány legendás gazdasági minisztere? Föltűnt, hogy eltűnt?

Nos, mi, úgy tetszik, ráleltünk a rejtőzködő közélőre. A vidékfejlesztési minisztériumtól érkezett az imént hiánypótló fotó Arab tárgyalódelegáció a földművelésügyi tárcánál címmel. A felvételen mosolygó üzletemberrel jattol Fazekas Sándor. A vendéget álcázó borosta minket ugyan nem tévesztett meg: azonnal kiszúrtuk, hogy Kóka bújt a drága öltönybe. Még a sokmilliós óra is stimmel! És tuti, hogy kint parkol az étkezőben a helikopter is.

Íme, fotós akciócsoportunk lelepzi az exminisztert.

Ínyenceknek alább a komplett közlemény. Csupa finom nyelvi téboly.

2014. június 17-én Magyarországra látogatott az Abu Dhabi Élelmezésbiztonsági Központ vezetője és üzleti kísérete. A hétfős delegáció az FM meghívására érkezett hazánkba, a 2014. februárjában Dubaiban megkezdett államtitkári szintű tárgyalássorozat folytatásaként, szervesen illeszkedve a Keleti Nyitás külgazdasági stratégia koncepciójába.

Az Egyesült Arab Emirátusokból érkezett üzleti delegáció elsődleges célja a Magyarországgal folytatott külkereskedelmi forgalom élénkítésében és az élelmiszeripari befektetésekben rejlő lehetőségek alapos feltérképezése, az Egyesült Arab Emirátusok élelmezésbiztonságának biztosítása érdekében. A három nap alatt a delegáció számos hivatalos és szakmai programon vesz részt, kapcsolatot teremtve mind a kormányzati, mind az üzleti szféra képviselőivel.

Az együttműködés elmélyítése érdekében Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter június 17-én fogadta hivatalában az arab partnereket, június 19-én pedig Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter-helyettes folytat megbeszélést a delegációval. A HITA szervezésében kedden megvalósuló üzleti fórum kiváló alkalmat teremtett az élelmiszer-exportőrökkel való személyes kapcsolatfelvételre amellett, hogy a delegáció több magyar üzembe, illetve mezőgazdasági és élelmiszeripari intézménybe is ellátogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik