Poszt ITT

Jászberényi: Nyílt levél Gyenes Levente polgármester úrhoz

Jászberényi Sándor
Jászberényi Sándor

újságíró, haditudósító, író. 2014. 06. 08. 13:48

Bemutatja emberi oldalát, és nem szégyell kokaint használni, hogy helyt tudjon állni két kifejlett nősténnyel szemben is.

Tisztelt polgármester úr,

megdöbbenve vettem észre az Önről és magánéletéről készült fotókat az országos sajtóban. Azt gondolom, Ön megtestesíti azt a férfit, aki eléri, amit akar, példát mutatva keresztény értékrendű társadalmunk fiataljai felé, bemutatva a politikusi pálya igazi kihívásait és szépségeit.

Amiért írok Önnek őszinte csodálatomon túl, hogy a figyelmébe ajánljam szolgálataimat. Nem tudtam elsiklani ugyanis a nyilvánosságra került fényképek borzasztó minősége felett. A világítás a legtöbb esetben pocsék, a modellek testéről nem távolították utómunkával az idő jeleit (mely méltatlan Önre nézve), ellenben utókezelésről árulkodik az a pillanat, amikor tisztességes politikusként, bemutatja emberi oldalát, és nem szégyell kokaint használni, hogy helyt tudjon állni két kifejlett nősténnyel szemben is.

Kérem, a következő szexparti, manage-a-trois alkalmával alkalmazzon engem fotósként! Több évtizedes rutinnal rendelkezem, diszkrét vagyok, megbízható, és már évek óta nem élek kokainnal. A fényképeimmel pedig méltó emléket tudnék állítani polgármesteri munkájának, államférfiúi élének, olyan emléket, melyet majd még unokái és boldogan vesznek elő magányos perceikben.

Munkájához kitartást, erőt és keresztényi elkötelezettséget kívánva azzal a meggyőződéssel, hogy még mindig jobb két élő nővel, mint egy halom halott állattal pózolni,

üdvözli,

Jászberényi Sándor

Gyenes Levente (Gyenes Levente) Fotó: MTI/Kosztincsák Szilárd

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

3d illustration of city quarter construction with crane over black background

Lakáskassza: kétharmad a kormány ellen

Kommentek

Farkas Norbert / 24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.