Poszt ITT vélemény

5+1 jel, hogy a buzilobbi áldozata lettem

Rájöttem, hogy Kerényi Imre igazat mond. A melegek mindenütt ott vannak. Lobbiznak és csalárd eszközökkel akarják elérni ki-tudja-milyen céljaikat. Itt vannak a bizonyítékok!!!!!

Tegnap délután a kocsiban ültem és Kerényi Imrét hallgattam a rádióban. Ismételték a műsort, amiben Fiala kérdezgette legújabb buzizása kapcsán. Elhűlve hallgattam a miniszterelnöki megbízottat, aki szerint – idézem – „fel kell venni a harcot a buzilobbi ellen”.

Milyen lobbi? – hangosítottam fel a rádiót.

Buzi – suttogta Kerényi Imre.

És aztán rájöttem: Kerényinek igaza van.

A melegek lobbija tiszta Bilderberg-csoport: az egész életemet befolyásolni akarják!!! De most leleplezem őket – kiáltottam fel. Hazamentem, elővettem egy jegyzetfüzetet, és magyar nemzeti magasságokban nekiálltam tényfeltáró oknyomozni. Meg is lettek a tények. Itt vannak, megmutatom.

Jöjjön tehát:

5+1 jel, hogy a buzilobbi áldozata lettem

1. Zsákos Frodó

Szörnyű dolog, amikor az ember rájön, ahogy az egyik kedvenc filmje milyen ördögi sugallatokkal manipulál. Régóta az egyik kedvenc történetem A Gyűrűk Ura. Tizenévesen kábé négyszer elolvastam a könyveket, nagykoromra meg jött ugye a film. A monstre harmadik rész végén nagyon lelkesedtem: végre valakinek sikerült jól feldolgoznia, Frodóék örülnek, mindenki boldog, a gonosz Szauron elpusztult, satöbbi.

Most, évekkel később azonban bevillant a film csúcspontja utáni jelenet, amiben MEGLETT, FELNŐTT FÉRFIAK KÖZÖSEN UGRÁLNAK EGY ÁGYON ÉS ÖLELGETIK EGYMÁST!!!!! Mi ez? MIEZ???!!!

Részletesen itt!

2. Így jártam anyátokkal

Alapvetően szeretem a vicces sorozatokat, bár nagyon válogatós vagyok, mindenféle Két pasi és egy kicsin nem tudok röhögni. Az egyik kedvenc szitkomom az Így jártam anyátokkal. Az Így jártamban a legjobb szereplő egyértelműen a nőcsábász Barney. Macho, jó dumája van, bármelyik csajt összeszedi – gondoltam korábban, én naiv.

De aztán mi derül ki Neil Patrick Harrisről????

Most dobhatom ki az összes tőle lopott csajozós dumámat a p*csába!

3. Kínaiak

Igen, a kínaiak. Vagyis leszűkítve: az ebay-ező kínaiak. Történt ugyanis, hogy a telefonom előző tokja eltört, így gondoltam, rendelek egy másikat az Ebayről. Néhány dollár – tényleg nem nagy összeg, itthon több ezer forint lenne. Mivel szeretem a pirosat (a vérvöröset, nem azt a buzisat ám), rendeltem is egyet.

Az átkozott meleglobbi azonban valahogy a szép piros telefontokomat a nemzetközi út során elcserélte: mire Magyarországra ért a csomag felfedeztem, hogy a tok RÓZSASZÍN!!!

4. Miley Cyrus

Cyrus kisasszony, amikor még cuki Disney-sztár volt, nem sok vizet zavart. De aztán valami eltört benne, pár évvel később seggrázásra és nyelvkidugásra szűkült nonverbális eszközkészlete. Ő az a sokak által imádott fiatal lány, aki, amikor ilyeneket csinál:

akkor az ember férfigyermekét olyan mondatokra kényszeríti, amit az említett férfigyermek még magában sem mert volna soha kimondani, pláne nem hangosan, hogy:

„Ha tényleg ilyen egy nő, inkább jöjjön egy férfi!”

Pfff.

5. KRESZ

Szabálykövető ember vagyok, nem is szoktam gyorsan hajtani vagy tiltott helyen előzni, tudom, hogy a buszsáv nekem nem sáv, és odafigyelek rá, ha változik a KRESZ. De az, amire ma reggel ráeszméltem, a végletekig ledöbbentett.

Munkába menet egy olyan KRESZ-táblát vettem észre, amit eddig már ezerszer láttam, de az illuminátusokat meghazudtoló világméretű melegösszeesküvés által odarejtett titkos értelme csak most tudatosult bennem. Nem is akarom kimondani, hogy a terpeszben álló, láthatóan férfiembert ábrázoló piktogramon micsoda szodomita sejtetés jelenik meg a figura lába között.

+1 Conchita Wurst

És persze, a buzilobbi csimborasszója, a világméretű meleg összeesküvés dívája, aki annyira arcátlan, hogy frivol szakállával, megbotránkoztatóan giccses női (!) ruhájában volt mersze fellépni egy énekversenyen.

És ha tud énekelni????? Érdekel???????????????? És ha amíg nem láttam azt gondoltam, hogy jó hangja van?????????????????????? MIVANAKKOR????

Örülök, hogy szegény ükanyám nem érte ezt meg, mert régen legalább melegek nem voltak.

Nem.

És kész.

Köszönöm Kerényi Imrének, hogy felnyitotta a szemem! Isten áldja!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik