Poszt ITT

Gerlóczy: Maksa Híradó

Megkérdeztek egy nénit, éppen azt a nénit, akinek a kertjében érett a cseresznye, de néni azt mondta, hogy ő észre sem vette. Persze, hogy nem vette észre, szarik rá.

A választások óta nem nézek híradót, nem igazán, illetve egyáltalán nem érdekel, hogy mi történik ebben az országban, de tegnap zöldségaprítás közben véletlenül a TV2-n ragadtam, amelynek hírösszefoglalóját egészen lenyűgözőnek találtam. Nem tudom, mivel tölti az idejét mostanában Maksa Zoltán, de nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a TV2 híradóját szerkeszti. Kihúztak egy lovat valami tócsából. Egy bácsit összecsipkedtek a méhek. Majdnem belehalt, feldagadt a feje, de a szakértő azt mondta, hogy nem kell félni a méhektől. Akkor mi az istentől kell félni? Valahol vidéken már érik a cseresznye. Megkérdeztek egy nénit, éppen azt a nénit, akinek a kertjében érett a cseresznye, de néni azt mondta, hogy ő észre sem vette. Persze, hogy nem vette észre, szarik rá. Kit érdekel, hogy két héttel korábban érik a cseresznye? Egy kislány szabadidejében madarakat etet, aranyos a kislány és aranyos az apukája is, aki valami madárvédő, szereti a madarakat és a kislányát. Emlékszem egy hírre tavalyról, amikor egy bácsi eltűnt rőzseszedés közben, az egész falu őt kereste, felkutatták az erdőt. Aztán meglett. Este hazament. Ez volt a hír.

Ezek után ki csodálkozik azon, hogy nincs manapság ebben az országban egyetlen használható humorista sem?

Ui.: majdnem elfelejtettem, volt még egy hír, egy pasas találkozott valami régi koleszos szobatársával egy díszes teremben, és megkérte valamire, de már nem emlékszem, hogy ki volt és mire kérte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik