Poszt ITT

Háztáji: Ez lesz az új kormány első intézkedése

A Fidesz-KDNP szervezésében Himnusz-tehetségkutató indul.

Az ország még másnaposan ébredezik a választási mámor/tragédia/unalom után, de a pártok egyetlen percig sem pihenhetnek, máris tervezgetik az Új Korszak első intézkedéseit.

A kormányváltók (hát ez az elnevezés sem egy nomen est omen) máris összeültek, hogy kitalálják, négy év múlva milyen pártokból, milyen néven álljon össze a szövetség, melyben majd ugyanazok az emberek indulhatnak vesztes csatába, akik 2010-ben és 2014-ben.

A Fidesz-KDNP pedig már a kormányalakítással párhuzamosan nekilátott az első nagy kulturális projektnek: Himnusz-tehetségkutatót szervez!

A szakmai zsűri tagjai között lesz Király Linda, akinek a Himnusz-verzióját bizonyos okokból nem tudjuk megmutatni, valamint Vikidál Gyula (örökös tiszteletbeli elnök: Enrico Palazzo/Leslie Nielsen).

Külföldi szaktekintélyt is köszönthetünk majd a döntnökök között, méghozzá Ezra Harris seriffhelyettest, Tennessee államból.

Az is eldőlt már, hogy – az Orbán Viktor győzelmi beszéde után bemutatott teljesítménye alapján – a zsűri elnöke Balog Zoltán lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik