Poszt ITT

Háztáji: Nem enged be minket a Fidesz

Mentünk volna a Bálnába, várni a Fidesszel az eredményt. Először zöld jelzést kaptunk, utána azonban meggondolták magukat a pártnál.

Időben elküldtük a regisztrációs kérelmünket a Fideszhez. A Duna parton, a Bálnában lesznek, mi is szerettünk volna menni.

Első változat – nagyon örültünk

Először ezt kaptunk:

„Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönjük regisztrációs kérelmét a Fidesz-KDNP Eredményvárójára.

Regisztrációját elfogadtuk.”

Második változat – már nem örülünk

Aztán néhány órára rá megkaptuk a második levelet is, nem tudni, mi történt, de a Fidesz meggondolta magát, a Hír24 nem lehet ott a hivatalos eredményváron a falakon belül.

„Tisztelt Szerkesztőség!

Sajnálattal közöljük, hogy az Önök regisztrációját mégsem áll módunkban elfogadni, mert a külföldi sajtóorgánumok nagy számú jelentkezése miatt, valamint a helyszín létszám-kapacitásából adódóan jelentősen szűkítenünk kell a vasárnapi eseményen résztvevő újságírók létszámát.

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:

Fidesz Sajtóiroda”

És most

A külföldi sajtóorgánumok (vagy a „külföldi sajtóorgánumok”) miatt tehát nem mehetünk be a Bálnába, mindegy is, a bibliai Jónás óta tudjuk, nem is olyan jó hely az, de ott leszünk a Bálna előtti téren, keressünk a külföldi újságírókat, illetve a szimpatizánsokkal is beszédbe elegyedünk majd, Rezsiharcos feliratú pólóban – úgy az igazi!

Ráadásként pedig Felcsúton is lesznek tudósítóink, vagyis már ott is vannak. Ott is kinyílott a pitypang – ahogy választási percről percrénkben is.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik