Poszt ITT

Tompa: Még a pity is pang

pitypang (pitypang)
pitypang (pitypang)

A gazdaság bővülése, a beruházások növekedése és az egyre javuló foglalkoztatottság azt mutatja, hogy kiegyensúlyozott növekedési pályára állt és termőre fordult az én szívem focistája.

Úgy, de úgy örülök, hogy kiegyensúlyozott növekedési pályára állt az ország! -­ gondolta maga alá Ideáltipikus Mary néni. Hallgatom a híreket, és újra fiatalnak érzem magam, hisz ez a hatvanas évek, nézem ezeket a zaranyos szóvivőket, hallgatom a zsigózást, a Kormányzati Mentális és Dentális Blondie-t, ahogy helyére teszi a bankokat, meg a kis Hoppá! Mihályt, a kedvencem azért a nemzet hidrokefálja, a Szíjj! Ártó, hogy az miket tud! Há’ kész vagyok, mint a négyes metró a választásokra. However a libbal kútmérgezők, az európaúniós imprializmus szálláscsinálói, ezek a hazátlan brüsszeli moszkovita tudjukkik hiába terjesztik, hogy most élik fel azt a gazdagságot a maffiákok, amit az ország az elmúlt két évtizedben felhalmozott, meg hogy itt akkora pangás lesz, hogy még a pity is pang, meg hogy mennek a csehszlovákok, mert a cseh átlagfizetés 2006-ban még csak 10 százalékkal volt a magyar előtt, mostanra pedig már 40 százalékkal, és a magyar vásárlóerő még a szlováknak is csak a kétharmadát teszi ki, há’ hagy menjenek csak, f@szomat érdekli, elvagyunk mink tótok és egyéb csehszlovákok nekül.

Az se igaz, hogy növekedés hiányában nem lehet a költségvetési hiányt újabb és újabb megszorítás nélkül fenntartani, és az államadósságot sem lehet fenntarthatóan csökkenteni, meg hogy 2012-ben a szegénységi határ alatt élt a magyarok 17 százaléka, ami a legmagasabb arány a rendszerváltás óta, és hogy az üzleti környezetet tekintve az 54. helyen állunk, itt lekörözzük Panamát (55.) és Botswanát (56.). Én eztet nem hiszem, viszont leszarom, mert a gazdaság bővülése, a beruházások növekedése és az egyre javuló foglalkoztatottság azt mutatja, hogy kiegyensúlyozott növekedési pályára állt és termőre fordult az én szívem focistája, akit maga a jóisten küldött nekünk, és joggal tutulja, recsegi és pukizza, hogyamunkahelyvédelmiakciótervagyedextraakiskeresetűekadókedvezményeésarezsicsökkentésismáramostanigazdaságinövekedéseredményénkalefordításátjelentiamindennapiéletkörülményeknyelvére, igaz, ezek korábban voltak, mint a mostani gazdasági növekedés, de üldözzenek puskával az utcán, ha kicsire adunk, nő a hit, és csökken a rezsi, és pukkadjon meg a gyurcsányfery.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik