Poszt ITT

Háztáji: Az MSZP szerint elfogadhatatlan, ha valaki macskát akar főzni

És ez tök komoly.

Az MSZP szerint elfogadhatatlan, ha valaki macskát akar főzni – ezt az örkényi mondatot az MSZP péntek déli, Feleségverés, drogozás, most meg állatkínzás? címet viselő közleményéből ollóztuk.

Valami nagy baj van a Fidesz háza táján. Politikusaik egyre másra keverednek vállalhatatlan ügyekbe. Az intézményesített lopás, a burjánzó korrupció ”csak” a tisztességtelenségüket mutatja, ám egyre többször merül fel az erkölcstelenség bűne is. Volt országgyűlési képviselő, aki feleségét és élettársát is agyba-főbe verte, volt alpolgármester, aki drogozásba keveredett. Most meg Juhász István, Apc polgármestere verte ki a biztosítékot azzal, hogy egy macskát tart a farkánál fogva egy üst fölött – mintha bele akarná tenni, meg akarná főzni – olvasható a szövegben.

Alább: Juhász István most meg azt magyarázza, ő éppen kivette a levesbe belemászott macskát az üstből. Megjegyezzük: a macska egyáltalán nem vizes. Arról nem beszélve, hogy a farkánál lógatja a szerencsétlen állatot. Az MSZP szerint elfogadhatatlan, ha valaki macskát akar főzni. Ez állatkínzás, ami mélységes erkölcsi sötétségre utal, és nemcsak a politikában, de a teljes társadalomban megvetendő.

És a konklúzió: A Fidesz politikusai kétharmados többségük tudatában egyre arrogánsabbak és agresszívabbak. Persze tudjuk: fejétől bűzlik a hal. Orbán Viktornak ezért súlyos felelőssége van abban, ha ilyen politikusokat tud csak kinevelni pártjában. Követeljük az ügy azonnali tisztázását! MSZP

Szerkesztőségünk álláspontja: nem lehetne valahogy elintézni, hogy jövőre frau Merkelre szavazhassunk?


Forrás: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik