Poszt ITT

Gerlóczy: Stangli

Csak egy sonkás zsemlét akartam enni. Nem olyan nagy álom ez. Másra nem vágytam, mert egy vasútállomáson voltam, ott meg aztán sonkás zsemlén kívül legfeljebb kókuszrolóhoz lehet hozzájutni, de azt én már nagyon régóta nem kívánom.

Csak egy sonkás zsemlét akartam enni. Nem olyan nagy álom ez. Másra nem vágytam, mert egy vasútállomáson voltam, ott meg aztán sonkás zsemlén kívül legfeljebb kókuszrolóhoz lehet hozzájutni, de azt én már nagyon régóta nem kívánom. Zsemlét ugyan nem kaptam, csak kiflit, de legalább sonkás volt. Vásároltam mellé egy multivitaminos üdítőitalt és leültem az állomás előtti padra. Éhes voltam ugyan, de azért gondoltam elolvasom, hogy mit eszem.

Friss stangli pulykasonkás

Összetétel: bagett (43%) (búzaliszt, víz, élesztő, margarin (finomított és hidrogénezett növényi olajok és zsírok, víz, emulgálószer (E471), étkezési só, szabályozó anyag (E330), aroma), cukor, vitális glutin, étkezési só, kovász sűrítmény, (búzaliszt, víz, savanyúságot szabályozó anyag (E260), sütőszer, (búzaliszt, emulgálószer (E472e, E471), szójaliszt, étkezési só, enzimek, lisztkezelőszer (E300), tartósítószer (E202e), majonéz boursin (25%) (növényi olaj, víz, pasztőrizált tojássárgája, cukor, só, borecet, mustármag, káliumszorbát, stabilizátor, aroma, színezék (bétakarotin, kaliforniai paprika), sonka (18%) (sertéshús, víz, só, burgonyakeményítő, szójafehérje, stabilizátorok (E407a, E425, E451, E450), zselésítőanyag (E508); antioxidáns (E316); fűszerek, fűszerkivonatok, szőlőcukor, tartósítószer (E250), jégsaláta (14%).

Tartalmaz: glutént, szóját, tojást, mustárt

Magyar termék

Nettó tömeg: 140 g/ szendvics

Mindez egy sonkás stangliban. Gondoltam, visszaviszem, asszonyom, ne haragudjon, de én csak egy sonkás zsemlét szerettem volna venni, nem egy atombombát, lehetséges volna-e, hogy választok valami mást, de persze „be lett ütve, meg lett véve”.

Leraktam a padra, hátha valaki megkívánja.


Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik