Poszt ITT

Kakuk: Nem mese

kakuk-gyorgy
kakuk-gyorgy

2013. 07. 01. 17:46

Legyen elég annyi, hogy Magyarországon, abban az országban, ami sem az Óperencián, sem az Üveghegyeken nincs túl, merthogy nem is olyan régen, itt volt még rögtön a térkép közepén, míg fel nem váltotta egy közepes méretű fekete lyuk és lett belőle a setétség szinonímája.

Legyen elég annyi, hogy Magyarországon, abban az országban, ami sem az Óperencián, sem az Üveghegyeken nincs túl, merthogy nem is olyan régen, itt volt még rögtön a térkép közepén, míg fel nem váltotta egy közepes méretű fekete lyuk és lett belőle a setétség szinonímája. Namost ezen a helyen van egy polgármester. El nem árulhatom, ha heten-nyolcan bíztatnak akkor sem, hogy hol gyakorolja hivatalát ez az ember. Arról ismert, hogy néha pogány ősmagyarnak, néha pusztai Rambónak, máskor csikósnak, esetleg huszárnak, leginkább azonban uradalmi intézőnek szeret öltözködni. Látens „crossdresser“ az istenadta. Persze bármilyen gúnyát is öltsön magára ez a polgármester, leginkább és mindenek előtt, úgy néz ki, mint egy miskakancsó. Esze is legalább annyi neki. Iskolás gyerekek előtt nagy hangon buzizik, jogvédőket fenyeget, cigány embereket sanyargat. Hatalma korlátlanságában hite megingathatatlan. Annyi mindent nem tud, hogy azt sem tudja mit nem tud. Régen az ilyen emberre egy idő után kiegyenesített kaszával rontott rá a nép, addig kergette, amíg az futni tudott. Most, meg….. hát most meg azt mondják – se kasza, se kapa.

orosz mihály érpatak (orosz mihály zoltán, )
Fotó: MTI

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Hooded computer hacker working on desktop PC computer. P2P and piracy, computer virus and trojans, phishing, malware and ransomware concept with glitch effect.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.