Poszt ITT
javaitok (javaitok)

Tompa Imre: Neofikák

tompa-imre
tompa-imre

2013. 06. 27. 20:17

Ha én fideszes lennék (voltam, az elején, de midőn kiderült, hogy a pillanatnyi első miniszter úr egyszerre riszál balfelé és jobbfelé, libsit játszik, miközben az emdéeffel risztel és a pártháznak kapott tiszti klubot épp’ eladja, hogy abból aztán kistafírozzon ezt-azt, akkor kiléptem, épp’ húsz éve.

Ha én fideszes lennék (voltam, az elején, de midőn kiderült, hogy a pillanatnyi első miniszter úr egyszerre riszál balfelé és jobbfelé, libsit játszik, miközben az emdéeffel risztel és a pártháznak kapott tiszti klubot épp’ eladja, hogy abból aztán kistafírozzon ezt-azt, akkor kiléptem, épp’ húsz éve. Ők annyiban télleg konzik, hogy a családot és a rokonokat qrwára ki szokták stafírozni, meg a barátokat és üzletfeleket, ez tök keresztény, nem? Nem hagyni, hogy éhezzen szegény győző, jani, peti, zsolti, etc; na szal, én most azér’ elkezdenék aggódni. Hogy a lovaspista aszonta, hogy qrwára győzünk. Mert ez a bácsi füllentős, és mindig elveti a sulykot, kompenzátor, nyelve nemcsak mélyen szánt, de ugyanaz, mint az ilyen bayerbencsiksatöbbieké, ugyanazok az őrjítő túlzások és hát konfabulációk, kohnfabulációk, vagy azé a izé aza ijen rendező volt a madáchban, meg tanár a főiskolán, már akkor ugyanezt csinálta, mindig: félt, és valamit el akart feledtetni. Mit akarsz elfeledtetni, lovaspista? Mit? Te tudod…

A POSZT itt! rovat már a Twitteren is! Kövess ott is minket!

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.