Poszt ITT

Kakuk: Cáfolhatatlan

bajnai (bajnai, )
bajnai (bajnai, )

Amikor konspirált úton utasítást kaptam az amerikai titkosszolgálattól arra, hogy Bajnai Gyurcsánnyal vegyem fel a kapcsolatot, ezt közöltem Bajnai Gyurcsánnyal és vele a kapcsolatot azóta tartom.

A párt….. bocsánat, a Párt ellenségei ott vannak mindenhol. nincs mit ezen csodálkozni. Ezt konspiratív körülmények között, korábban már megerősítette egy, az EU-hoz közelálló, magát megnevezni nem kívánó, ám feltétlen megbízható Xerox-gép technikus is. És most itt van ez a másólógépben felejtett vallomás egy részlete is a civil szervezettől, amely nem másban: politikai Armageddonban érdekelt.

“Belátom, hogy amit elkövettem azzal, hogy az amerikai kémszervezet magyarországi ügynöke voltam, jóvá nem tehető. Azzal igyekszem bűnösségemet enyhíteni, hogy beismerő vallomást teszek. Amikor konspirált úton utasítást kaptam az amerikai titkosszolgálattól arra, hogy Bajnai Gyurcsánnyal vegyem fel a kapcsolatot, ezt közöltem Bajnai Gyurcsánnyal és vele a kapcsolatot azóta tartom. Ettől kezdve Bajnai Gyurcsány volt a főnököm az amerikai titkosszolgálat érdekében kifejtett munkámmal kapcsolatban. Bajnai Gyurcsány jövő munkámra vonatkozóan konkrét utasításokkal látott el. (olvashatatlan) Követendő taktikánkra vonatkozóan is utasítással látott el.”

Na, a végén minden kiderül. Semlyenharrachpallfynak már megint igaza volt. De efelől kétségünk se volt. Ők soha nem hazudnak.

http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/historia/92-056/ch28.html

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A POSZT itt! rovat már a Twitteren is! Kövess ott is minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik