Poszt ITT

Kakuk: Noémi

Namost, ha jól követem az eseményeket a következő, drámai fordulatokat sem nélkülöző események történtek az elmúlt huszonnégy órában. A Novák Előd álnéven, egy bizonyos, ám itt és most és legfőképpen általam meg nem nevezett, internetes lapban publikáló személy nem más mint Csobai Noémi.

Namost, ha jól követem az eseményeket a következő, drámai fordulatokat sem nélkülöző események történtek az elmúlt huszonnégy órában. A Novák Előd álnéven, egy bizonyos, ám itt és most és legfőképpen általam meg nem nevezett, internetes lapban publikáló személy nem más mint Csobai Noémi. Ez a hölgy, aki ma kiállt a nyilvánosság elé a következőket tudatta az ország és a világ közvéleményével. A nyilatkozat egy kicsit zavaros, ám a követezők egy kis odafigyeléssel kibogozhatók belőle – Csobai Norbert, aki egy bangkoki klinikán az elmúlt hónapokban több műtéten esett át a mai naptól Csobai Noémi néven kívánja élni életét. Legbelül mindig így érzett, de eddig sem lelki sem anyagi tehetsége (sic!) nem volt, hogy ilyen módon és formában is nyomatékosítsa döntését. Noémi elmondta, hogy a mai élete legboldogabb napja, hiszen az lehet aki.

„Vége a bujkálásnak, az álnéven való életnek. Éljen az LMBTG! Azonos jogokat az azonos neműeknek!“ – fejezte be nyilatkozatát Noémi miközben új személyi igazolványával és lakcímkártyájával integetett a kamerába. Ha jól értem és rakom össze az információ asztalról lehulló morzsáit, akkor így kerekedik ki a történet és hömpölyög a katarzis felé, hiszen minderről sejtéseink már voltak, ám a teljes bizonyosság egészen mostanáig hiányzott. De persze, csak, ha jól értem…

A POSZT itt! rovat már a Twitteren is! Kövess ott is minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik