Poszt ITT

Gerlóczy: A visszalyukasodtatott cső

cső (cső)
cső (cső)

Viszonylag ritkán kapok levelet spirituális családállítással foglalkozó mentálhigiénés kineziológustól, de ez ma megtörtént.

Céljuk a következő, idézem: TENNI A DOLGOK POZITÍVRA VALÓ FORDÍTÁSA ÉRDEKÉBEN!

Viszonylag ritkán kapok levelet spirituális családállítással foglalkozó mentálhigiénés kineziológustól, de ez ma megtörtént. A hírlevél tulajdonképpen egy meghívó egy belvárosi műhelybe, ahol a tisztelt – és a levél tanúsága szerint korábban már egy csőtörés felett is diadalmaskodó – meghívottak Árvíz- Állításon vehetnek majd részt.

A csőtörés a házban egy hete tartott, amikor a csapatnak elege lett a csőtörésből, és pozitív gondolatok gyűjtésébe kezdett a műhelyben, ami az én elképzeléseim szerint abban a házban lehet, ahol a csőtörés történt, illetve zajlott. Vasárnap este gyűltek össze, és hétfőn reggel, idézem: TELJES MÉRTÉKBEN megoldódtak, idézem: rendeződtek a problémák, biztosítással együtt, idéztem ezt is.

Ez történt a csőtöréssel, meg lett állíttatva, a károk ki lettek fizettetve, a cső vissza lett lyukasodtatva. Mindez egészen konkrétan annak volt köszönhető, hogy a résztvevők, idézem: mindent megtettek annak érdekében, hogy a pozitív energiák összegyűljenek, aminek eredményeként pozitív fordulatot tudott venni a dolog.

Ez a tervük most a Dunával is, június 19-én, amit én egy kicsit elkésettnek tartok ugyan, de azért csak csinálják, ki tudja, talán meggondolja magát, sose lehet ezt tudni.

Nekem csupán egyetlen kérésem volna, idézem: ha egy mód van rá, ne állítsátok meg a Dunát, engedjétek csak folyni tovább.

Fotó: Northfoto

A POSZT itt! rovat már a Twitteren is! Kövess ott is minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik