Poszt ITT

Gerlóczy: Balogh József veri a mezőgazdasági bizottság tagjait

Azt még a vak komondor is látja, hogy mi következik ebből, tisztelt hölgyeim és uraim.

„Itt ülök a szavazásokon, és elhűlve hallom, hogy a Mezőgazdasági bizottság létszámát megnövelik eggyel, és így Balogh József, frissen (és botrányosan) függetlenné vált Fideszes képviselő a bizottság tagja maradhat. Érdekes, amikor én lettem független, engem kitettek a bizottságból. Pedig vak komondorom sincs.”

Szabó Rebeka bejegyzése alatt egy férfi megjegyzi, hogy a családon belüli erőszak egyik súlyos velejárója, hogy a bántalmazott – bár az esze alapján szeretne – nem tud elszakadni bántalmazójától, mert a fizikai bántalmazáson túl lelki és/vagy anyagi terror alatt is tartják.

Azt még a vak komondor is látja, hogy mi következik ebből, tisztelt hölgyeim és uraim. Balogh József veri a Mezőgazdasági Bizottság tagjait. Máskülönben miért fogadták volna vissza? A bántalmazott nem tud elszakadni bántalmazójától. Balogh József veri Harangozó Gábort, Font Sándort, Suhajda Krisztiánt, veri a bizottság mind a huszonkét tagját, vagyis veri saját magát is. Akinek ez nem szúr szemet, annak már korábban kiszúrták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik