Poszt ITT

Gerlóczy: Grandmother’s choice lyukásó

Termékek az alcsútdobozi székhelyű Nemzeti Szociálistemetés Kereskedelmi Nonprofit Zrt-től.

Az alcsútdobozi székhelyű Nemzeti Szociálistemetés Kereskedelmi Nonprofit Zrt. a javasolt arculati kialakítás megalkotásával iránymutatást és támogatást biztosít a szociális temetést végző vállalkozások számára. Célunk, hogy a temetést végző családtagok megjelenésükben egységes, mindenki számára azonosítható, felismerhető exclusive megjelenést tükrözzenek. Munkánkat mindenekelőtt az igényesség, a precizitás és a minőség jellemzi.

Fotó: Shutterstock

Termékeink:

Freeze to death gumicsizma: egy klasszikus, neoprén bélésű kaucsuk szabadidő gumicsizma. Kényelmes és esztétikailag is praktikus viselet sírásók és szociális temetést végzők számára egész évben. A csizma természetes gumiból készült ezért hideg, zord időjárási viszonyok esetén is megtartja állagát, nem keményedik. A kényelemről pedig a borjúbőr belső gondoskodik.

Grandmother’s choice lyukásó: a bóracél ásófej 30-40 cm mélységben tudja a földet szeletenként kiemelni. Az ergonomikus nyél optimális vastagságú, fogása kényelmes, markolata kengyel formájú.

Law-maker-fucker baseballütő: a szociális temetés után elképzelés szerint felhasználható, 34 inches, 85 cm hosszú, 5,6 cm átmérőjű alumínium baseballütő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik