Poszt ITT

Orbán és Pintér a magyar Batman és Robin

pintér sándor (pintér sándor)
pintér sándor (pintér sándor)

Folytatjuk a kormányfő havas propagandafilmjét taglaló írásaink sorát. Legutóbb mi kérdeztünk, most önök jönnek. A címötletet pedig ezúttal is köszönjük Zsolt nevű olvasónknak.

Történt, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor a csütörtöki hóvihar kapcsán szombaton népmesei fordulatot vett. Utcai gúnyát öltöttek, autóba pattantak, a nép közé mentek, a néppel beszéltek, majd kiskutyák emelgetésével múlatták az időt.

A hétköznapi szuperhősként autózó kormánytagok filmjével kapcsolatban legutóbb feltettünk egy csomó kérdést. Például, hogy „Miért veri le a koszt a bakancsáról Orbán Viktor, amikor tudja, hogy terepre megy?” vagy „Nekik miért nem kell kitakarni a rendőrök arcát?” illetve „Ki Lajos és miért nem alszik rendesen?” satöbbi.

Ismétlésként jöjjön újra az Orbán Viktor a terepen látogatta meg a mentésben részt vevőket című filmetűd:

Nemrég megkértük önöket, ha eszükbe jut válaszra váró kérdés a videó kapcsán, akkor ne tartsák magukban. Nem is tartották.

József oldalát az alábbi nemzetbiztonsági kérdések furdalták:
„Miért ülhet be két, kontrolláltan ember egy védett személyt szállító autóba? És ha örmény terroristák, ki védi meg a szeretett vezért?”

Attila egy Kresz-kérdést tett fel:
„Megkülönböztető jelzést nem használó civil jármű záróvonal átlépése, forgalomtól elzárt területre hajtás és kereszteződésben való megállásért (5:19) mennyi büntetést fizet???”

Ferenc hasonló utakra tévedt:
„A videofelvétel alapján mennyire bünteti a rendőrség Orbán Viktort, amiért a leállósávon leállt?”

Tuti Carlosz nem kérdezett, inkább a videó hiányosságait emelte ki:
„Nem használtak ki minden lehetőséget. Pölö kijöhetett volna a házból egy őszülő Nagymama, aki éppen kötöget, és puszilgatja unokáját, akit Orbán Viktor hoz be a karjaiban a hó fogságából…….és az udvaron komondor hempereg….”

Colon Cristobal reményét fejezte ki, miszerint
„REMÉLEM, EZ FESTMÉNYEN IS KAPHATÓ LESZ!!!”

Csongor e-mailben aggódott:
„Az erdélyi pár miért egy szál széldzsekiben, sapka, sál nélkül flangál az országúton, még szerencse, hogy pár lépés után felszedték őket, mivel át sem fáztak.”

Béla a rendőrök fegyelmezetlenségét kérte számon:
„A rendőrök zöme miért nem tisztelgett a belügyminiszterének? A rendőrök nem kezet fognak a felettesükkel, hanem tisztelegnek neki.”

Jánosnét pedig a kormányfő egészsége érdekelte:
„Miért nem vett fel sálat, amikor köhög, és ha a kezébe köhög állandóan, hogy foghat vele kezet mással?”

A hozzászólásokat ezúttal is köszönjük. Kedvenc kommentünk – bevalljuk – Zsolt nyúlfarknyi szösszenete volt: „batman es robin..ahhahahahahahahaahahhaa”. Ez ihlette az alábbi képet, amit nyugodtan osszon meg, mert jó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik