Elkaszálták a Heti Hetest

Ezt állítólag a műsor múlt heti felvételén jelentette be Jáksó László. A show producere, Ónodi György szerint gazdasági és nem politikai döntés született.
Kapcsolódó cikkek

Ezen a héten, a félezredik adással kerül képernyőre utoljára a Heti Hetes. A vasárnapi műsor pénteki felvételén Jáksó László bejelentette, hogy az 1999 szeptembere óta futó show már nem tér vissza a nyári szünet után – írja a Sorozatwiki. Az internetes lap úgy tudja, az utolsó előtti adásfelvételen a Heti Hetes szereplői rosszkedvűek voltak és ez a közönségre is átterjedt.


Kiszivárgott az utolsó adás egy része

Korábban már beszámoltunk a Heti Hetest fenyegető sötét fellegekről. A gazdasági nehézségeken túl, a nézettségi adatokból is sejtenilehetett, hogy baj van: a vasárnap későesti idősávban adásba kerülő TV2-ős,Hajdú Péteres Frizbi sorozatban elszívta ugyanis nézőket az RTL-es műsor elől. Még februárban megkerestük Ónodi Györgyöt, a Heti Hetes főszerkesztő-producerét, aki akkor azt mondta, a show nézettsége „nem dübörög annyira”.

Vasárnapi Blikk információi szerint is elbúcsúznak a „humor nagyágyúi” az eheti, az 500. adás után. Ónodi a lapnak így nyilatkozott: “Hivatalosan még nem mondták azt, hogy köszönjük, vége, de igen, én is úgy értesültem, hogy nincs tovább.” A producer szerint gazdasági és nem politikai döntés született.


Így indult – az első Heti Hetest még Csiszár Jenő vezette

A műsor elkaszálásának hírére aktivizálódó felháborodott netezők már el is indítottak egy facebookos rajongói oldalt a Heti Hetes megmentésére.

Kicsit német, nagyon magyar:
A Heti Hetes formátuma a német RTL csatorna 1996 és 2005 között futó 7 Tage – 7 Köpfe című műsorának kissé módosított változata, amelyben a résztvevők az adott hét aktuális érdekes híreire reagálnak. A műsor igazi elődje azonban mégis inkább a Rádiókabaré Kft. című havonta jelentkező rádióműsor volt, amelyben Verebes István, Déri János, Farkasházy Tivadar, Fábry Sándor és más, alkalmanként változó humorista reflektált az előző hónap közéleti eseményeire. (via Wikipedia)
Címkék: rtl klubheti hetes