Poszt ITT

Élő adásban szóltak be Obersovszkynak [vízióblog]

A Demokratikus Koalíció alelnöke meglepetésszerűen gratulált a köztévés riporternek a volt államfővel készített interjújához. Ő ennek nem örült.


Őszinte mosoly OP arcán

„Engedje meg, hogy hadd gratuláljak Önnek személy szerint ahhoz a csodálatos interjújához, mellyel túltett a Kádár Jánossal készített interjúkon”. Bauer Tamás ezzel a mondattal zárta a csütörtöki Ma Reggelben a beszélgetést. A Demokratikus Koalíció alelnöke a Rekontra című műsorelem vendége volt, melyben élőben kérdezte a 168 óra, a Magyar Hírlap egy-egy munkatársa és Obersovszky Péter köztévés riporter a DK aktuális ügyeiről.

A 10-11 perces beszélgetés túlzottan nem sikerült izgalmasra, annál inkább az utolsó 20 másodperce. Bauer a már idézett mondatot ugyanis meglepetésszerűen vetette oda az elköszönés közben hirtelen lesápadt Obersovszkynak, utalva a volt köztársasági elnökkel készített kissé szervilis interjújára. Obersovszky meglepődött, hebegett, aztán az alábbi mondattal próbálta túlbeszélni Bauert: „A magánvéleményét szívesen meghallgatom, most nem ez a téma, de látja ez is egy érv amellett, hogy ebben a diktatúrában egy köztársasági elnök mégis lemondásra kényszerült.”

Kedves Péter, köszönjük!

Ezt mind itt nézheti vissza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik