Poszt ITT

A TV2-ben alázták a vidékiző rockzenészt [vízióblog]

Vujity Tvrtko fensőbbségesen vágott vissza a mocsárlakozó Linczényi Márkónak. A Kolin a második pofont a Fishing on Orfű szervezőitől kapta.

Pécsről szóló kiadványokkal oktatta minap a Mokkában a baranyai megyeszékhelyről származó Vujity Tvrtko a Kolin zenekar frontemberét. Linczényi Márkó az alázást azután kapta, hogy egy szájba vágás ürügyén lekultúrálatlanmocsárlakózta a vidékieket. A videón Tvrtko oktat.

A Kolin a hét második pofonát a baranyai Fishing on Orfű szervezőitől kapta. A Lovasi Andráshoz kapcsolódó nyári fesztivál visszamondta a zenekar fellépését az alábbi közlemény kíséretében:

“A június 21-23 között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű szervezői az esettel kapcsolatos általános pécsi felháborodás nyomásának engedve, valamint az atrocitás megismétlődésével kapcsolatos kockázatok minimalizálásának érdekében a mai napon lemondták a Kolin zenekar Fishinges fellépését.

A FOO évek óta tematikusan állítja össze az egyes színpadok programját; a Kolin az első napon játszott volna, olyan, többnyire önmagát nem feltétlen komolyan vevő és leginkább a szórakoztatásra koncentráló produkciók mellett, mint a Bëlga, a Soerii & Poolek, a Kelemen Kabátban vagy a Marlboro Man.

A Kolin helyett a neves szlovák art-pop formáció, a Longital lép majd fel.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik