Poszt ITT

Volt hungarista a jövőről az MTV-ben

Borbás Mária, Négy szellem című műsorában egy igazi szellem beszélt.

Napok óta nem értettük, hogy mi történt. Rosszul láttunk, vagy valóban egy egykor híres gyakorló náci szerepelt a mi pénzünkön fenntartott állami televízióban. Bácsfi Dianát láttuk. Ha valaki nem ismerné, az alábbi kép jól mutatja kicsoda ez a kedves, most éppen japán manga lánynak maszkírozott hölgy.


Bácsfi Diána, a  Magyar Jövő Csoport vezetője karlendítéssel búcsúzik a csoport nyilas majálisán a Gellérthegyen 2005-ben
Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

A Magyar Televízió, Avatara Satyavati-vallástörténész, mítoszkutatóként mutatta be nekünk a most Erős Dianaként futó nőt.

Jön a világvége. Mondták a műsorban. Igen jön, mondjuk mi. De nem a maják miatt, hanem azért mert Borbás Mária négy olyan “szellemet” mutatott meg nekünk, akik közül Nagy Böbe asztrológus még szegény Zalatnay Cini szerelemi életében is otthon van. Vagy Puzsér Róbert, aki mint filmszakértő, majd 7 percet szakértett egy videojáték trélerét végignézve. Aztán sértődötten kérte ki magának, amikor szénné hülyézték. És akkor az álneves Dia. Hát ez van. Ne feledjük, hogy mindez évi 77 milliárd adófizetői forintból. Ott, ahol ingyenreklámot is kaphatunk, ha ismerjük Gazsó L Ferencet.

A teljes adás itt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik