Poszt ITT

Női életmódmagazin erotikával? – Orosz Barbara ért hozzá

Orosz Barbara Tűsarok című műsora kalandos fél órát ígér minden nőnek. Kaland nincs, kéjelgés annál inkább.

Mi másra is vágyna az ember lánya hétvégente, mint egy klassz életmódmagazinra. Hiszen még nem hallottunk eleget a halálos betegségekről, a legújabb divattrendekről, ahogy a lenyűgözően kinéző ételek elkészíthetetlen receptjeiből sincs még elege egyetlen háziasszonynak sem. Sőt, éppen erre vágyunk. No meg Orosz Barbarára, aki minden nőnek megmutatja a tutit Tűsarok című műsorában. Bár a beharangozó alapján a műsor kizárólag a női tévénézőknek kedvez, jelentem, mindez nem így van. Csúnyán megvezettek minket hölgyeim, hiszen ez a műsor – reméljük, a párjuk még nem tudja – felejthetetlen perceket szerez a férfi nézőknek. Vagyis leginkább csak nekik. Hiszen a műsorban lévő tanácsokat és praktikákat már mindegyik nő kívülről fújja. Persze, akadnak olykor érdekes dolgok –mint egy Miklósa Erika interjú, egy spéci termék vagy trend bemutatása – de egyébként a műsor nem tud újat mondani. Ami viszont unalmas lehet női szemmel, annál érdekfeszítőbb lehet férfiszűrővel. Orosz Barbara már magában is egy jelenség. Tüzes, vörös hajszíne, tökéletes megjelenése és alakja minden pasi tekintetét vonzza. Ha mindez még nem lenne elég, ott van a műsorvezető védjegyévé vált tűsarkú is – talán innen a műsor neve is, minő bravúr – amely nélkül létezni sem tud Orosz Barbara. Szinte bele se kell merülnünk a műsorba ahhoz, hogy megállapítsuk, a műsorvezető külseje önmagában is mágnesként vonzza a tekinteteket. Máris egy érv, ami miatt inkább a férfiak fognak rajongani eme produkcióért.


Fotó: TV2

Ám amikor a vörös díva még szóhoz is jut, hangja úgy búg és úgy csűri-csavarja a szavakat, hogy azt egy soft pornó narrátora is megirigyelné. Vonzerejének hatásával, nagy valószínűséggel maga a műsorvezető is tisztában van, hiszen pontosan tudja, mikor kell kikacsintania a kamerába, vagy „ártatlan” arcot vágnia egy konyhai bakinál. Mi nők, ezeknél a pontoknál érezzük úgy, hogy szívesen megmártóztatnánk egy kiskanál vízbe a műsor készítőit és Orosz Barbarát is, hiszen a sárga irigység mardos minket. Utáljuk őt azért, hogy olyan nő tud lenni – persze jó sok pénzből, egy tetemes stábbal a háta mögött – amilyenek mi is lenni szeretnénk. A helyzet azonban nemhogy javulna a műsor előrehaladtával, sokkal inkább romlik.

Különösen akkor, amikor Barbara a konyha felé veszi az irányt. Merthogy oda is bemerészkedik, hiába sikítanak fel asszonyok százai, hogy NE! Persze mi nők, csak szeretnénk magunkat megkímélni attól a látványtól, ahogy kétbalkezes tinédzserek módjára ügyetlenkedik a konyhában. Nem máshogy, mint teljes harci szerelésben: szoknyában, tűsarkúban – valószínűleg ebben is alszik – sminkben, lakkozott körmökkel gyúr és dagaszt, ahogy teszi ezt minden magára adó háziasszony. Ejnye, hölgyeim, talán nem így szokták? Puffogva elkapcsolnák a tévét, ám párjuk maradásra bírja Önöket? Ne lepődjenek meg, hiszen ez az a jelenetsor, amely párjuknak igazi kéjes perceket szerezhet. Orosz Barbara ugyanis amint beszabadul a konyhába, mindent a szájába vesz. Nem kell, kérem semmi rosszra gondolni, egyszerű kóstolásról van szó. De milyenről?! Az ilyen műsorokban szinte már természetes, hogy még a kölespudingos torta, vagy egy gesztenyepüré is ínycsiklandó a műsorvezető számára. Azt viszont már kevésbé értjük, hogy egy csokoládékóstolás vagy egy desszert-tesztelés miért vált ki orgazmus közeli állapotokat Barbaránál. Kéjes nyögések, heves ujjnyalogatások, ájuldozás és ámuldozás minden megkóstolt étel után. A megjelenés hibátlan, a dekoltázs a helyén, az előadásmód ötös. Hölgyeim, – akarom mondani Uraim – hát nem pont erre vágynak egy álmos szombat reggelen?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik