Poszt ITT

Minden, amit tudni akartál, de soha nem merted megkérdezni

Az ember néha levelet kap. Benne egy csomó hasznos infóval, ami nélkül szegényebb lenne az élete. Betekintés a rejtelmekbe, avagy a mikrofonon túl is van élet. De a legfontosabb mégis ez: ne nyissunk ki minden levelet, mert az élet rövid!

“Az 1200-as évekig visszamenőleg tudja igazolni nemesi származását Thuróczy Richard, a NeoFm műsorvezetője, aki az anyakönyv szerint az Alsóköröskényi előnevet is viseli. Az idén 25 éves kékvérű rádiós immár 11 éve kötelezte el magát a rádiózás mellett.

De a mikrofonon túl is van élet: Rich a szláv kultúra egyik legavatottabb hazai ismerője és elkötelezett híve. “Tiniként tudtam meg, hogy a orosz és szlovák vér is csörgedez az ereinkben, ekkor kezdtem el ismerkedni a szláv kultúrával”
– mondja Richard, aki 14 évesen kezdett oroszul tanulni. “Ismerősöket vadásztam, az életben és az interneten egyaránt, irtózatos méretű zenei arzenált vásároltam, gyűjtöttem össze, orosz filmeket, sorozatokat néztem, rengeteget olvastam, a nyarakat és a teleket Moszkvában, Szibériában és Ukrajnában töltöttem. Nyaralni, pihenni, máshová lényegében nem is jártam.” – meséli a műsorvezető, aki a jelenleg is Moszkvában élő barátnőjével közösen imád „lehetetlen” helyekre utazni. “Olyan helyekre, ahová másnak eszébe sem jutna pihenni indulni. Nemrég például Donyeckben voltunk, hamarosan Szuzdalba megyünk és jövő év elején egy olyan ázsiai országba akarunk menni, ahová turisták nem járnak. Például Türkmenisztán, vagy Kazahsztán.”- enged betekintést Richard utazási szokásainak rejtelmeibe.”

Úristen!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik