Poszt ITT

Feltámadt a magyar válogatott?

Csodát élhetett át a Puskás Ferenc Stadionban az a majdnem 40 ezer szurkoló, aki szerda este kilátogatott az olasz-magyar barátságos mérkőzésre. A 3-1-es hazai győzelem egy új korszak kezdete, vagy az aktuális világbajnok volt ennyire gyenge?

Várhidi Péter a találkozó előtt arról beszélt, hogy bátor, fegyelmezett játékkal meglephető a világbajnok olasz válogatott, melynek kezdő tizenegyében nyolc világbajnok kapott helyet. A magyar kapitány szavait persze kevesen hitték el, pedig bejött, amit jósolt. A megfiatalított válogatott bátor játékkal teljesen megérdemelt győzelmet aratott az olaszok felett.

A vébégyőztes verésre feltehetően világszerte felkapják a fejüket, még akkor is, ha tudjuk, hogy a szerda esti ellenfél szemmel láthatóan nem játszott teljes erőbedobással. A bekapott gól után talán túlságosan is megnyugodtak Cannavaróék, míg a magyar csapat „szokásával” ellentétben nem zuhant össze, sőt fölényben játszott a világsztárok ellen.

A góllövéssel sem volt baj a Puskás Stadionban, és ez még akkor is igaz, hogy több góllal is megverhettük volna az olaszokat, ha a kapu előtt kicsit higgadtabban játszunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik