Poszt ITT

A FigyelőNet vezetési tanácsadója: Lovas Zsuzsa

Lovas Zsuzsa 15 éve foglalkozik vezetési tanácsadással. Klinikai pszichológusi diplomáját 1977-ben az ELTE-n szerezte. Éveken keresztül pszichoterapeutaként a Tündérhegyi Pszichoterápiás Intézetben dolgozott.


Vezetési tanácsadóként az emberről és az emberi kapcsolatokról szerzett pszichológiai tudását hasznosítja, mely ügyfeleinek lehetőséget biztosít önismeretük és önbizalmuk növelésére és a külvilággal való harmonikus kapcsolatuk kialakítására. Kiképző csoportvezetői tapasztalatai a tréningek résztvevőit segíti a csapatépítésben, a csoportdinamikai jelenségek megismerésében.


Speciális szakterülete a kétszereplős és háromszereplős (mediáció) konfliktuskezelés. Képzettségét 1996-ban az Egyesült Államokban szerezte, azóta folytat konfliktuskezelést és mediációs tevékenységet, és tart mediációs tréninget. Az Igazságügyi Minisztériumban bejegyzett mediátora, az Országos Mediációs Egyesület által elismert kiképző.


Másik hangsúlyos tevékenysége a coaching, melynek célja, a vezető meglévő képességeinek készségszintű érvényre juttatása. A célt a vezetők beállítódásainak megismerésével, énképük erősítésével, belső motivációik elmélyítésével, egyéni hatékonyságuk növelésével éri el.


Fontos, új területnek tartja a projektmenedzsment humánpolitikai vonatkozásának támogatását, amelynek keretében az újdonsággal szembeni ellenállás leküzdését, a különböző érdekek optimális érvényesítésének lehetőségét vizsgálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik