Poszt ITT

A FigyelőNet hazai és európai uniós támogatások szakértője: Semperger Kinga

Nemzetközi közgazdasági szakértő és minősített EU tanácsadó. Az Ernst&Young Entrepreneur of the Year – Év üzletembere kitüntetés, „A jövő ígérete 2004″ különdíjasa. Az Árindex Kft. szakmai igazgatója.


Semperger Kinga hazai és EU pályázati projektmenedzsment tanácsadónk 2001-től az Árindex Kft. munkatársa, majd a cég pályázatokkal és finanszírozási forrásokkal foglalkozó hazai és uniós részlegének szakmai igazgatója. Fő szakterülete a hazai, uniós és nemzetközi pályázati rendszerek ismerete.


A szakértő 1996-ban a Chapman College California kihelyezett hazai tagozatán, a Miskolci Bölcsész Egyesület nemzetközi marketing/közgazdász szakán végzett, mint közgazdász és marketing manager. Diplomamunkáját Kanadában, Vancouver-ben a Douglas College közgazdasági kommunikációs és marketing központjában szerzett tapasztalatai alapján írta stratégiai marketing kommunikációból. Emellett az intézmény Business Administration karának aktívan tanuló diákja is volt.


Hazatérése után szállodaipari értékesítés és marketingkommunikáció terület kapcsán a Radisson csoportnál helyezkedett el, ahol gazdasági elemzéseket és értékeléseket készített a Közép-Kelet Európai piacról. 1997-ben ösztöndíj segítségével Ausztráliában, a Melbourne-i Latrobe Egyetemen folytatott nemzetközi közgazdasági és marketing kommunikációs tanulmányokat, ahol az európai vállalkozások gazdasági környezetéről előadássorozatot is tartott.


Az Ausztráliában töltött tanulmányi időszak alatt lehetősége nyílt a Kovess International-nál, Ausztrália egyik piacvezető, szervezetfejlesztési és vezetői tanácsadó cégénél gyakorlatot szerezni a vállalkozások szervezeti felépítéséről és a felelősségteljes, pozitív vezetés stratégiáiról. Szakértőnk mai napig a tanácsadó vállalkozás szakmai partnere.


Visszatérve Budapestre az InterCom Rt. videofilm forgalmazási, majd beruházási részlegén dolgozott, mint menedzser, projektgazda több mint 4 éven keresztül. Munkája során számos vállalatfejlesztési, szervezési, humán erőforrás és üzleti stratégiai tapasztalatot szerzett.


Tagja a Menedzserek Országos Szövetségének, a Női Vezetők Fórumának, akkreditált szakértő a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál és a Kis és Középvállalkozások Fejlesztését Felügyelő Pénzügyi Rt.-nél is. 


Az Árindex Kft. az elmúlt években számos piacvezető kis-, közép-, és nagyvállalattal, intézménnyel, önkormányzattal, szervezettel, intézménnyel alakított ki stratégiai kapcsolatot, partnereik száma közel 1400. A vállalkozás fő célja, hogy közérthetően és hatékonyan segítse minden szektor vissza nem térítendő támogatásokkal kapcsolatos előrejutását az uniós csatlakozás kapcsán, s a beruházási folyamatokat teljes körűen végigkísérje. Az Árindex Kft. 2005. márciusáig, több mint 400 projektet menedzselt sikeresen. A minőségi munkavégzés egyik záloga a vállalkozásnál bevezetett ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer, valamint az a számos szakmai díj és akkreditáció, melyet az elmúlt években az Árindex Kft. elnyert.


Amennyiben vállalkozása, szervezete, intézménye, fejlesztési forrásokra kíváncsi, konkrét beruházási tervei vannak, amelyekhez vissza nem térítendő támogatásokat szeretne igénybe venni, vagy csak érdekli a hazai, nemzetközi pályázati rendszer, forduljon szakértőnkhöz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik