Otthon

A Lidl továbbra is fókuszban tartja az árcsökkentést!

Lidl
Lidl
15 hónappal ezelőtt indította el a Lidl folyamatos és tartós árcsökkentését. Az ígéret, hogy az árcsökkentéssel a magyar családokon szeretnének segíteni, igaznak bizonyult. Ez a program azonban nem csak a háztartások kiadásait segít mérsékelni, de összhangban a Kormányzati törekvésekkel az infláció letöréséhez is hozzájárult.

A több mint 600 termék, amelyeknek az ára mérséklésre került, magukért beszélnek. Szinte minden árukategóriában találhatunk valami finomságot, amiért kevesebbet kell fizetnünk. Az alapvető árucikkek és a kényelmi termékek között is választhatunk olyan termékeket, amelyek ára, akár 50 %-kal mérséklődött.

Áprilisi tartós árcsökkenések

Az április mindig változó és bolondos, de a Lidl kedvezményei nagyon is komolyak és tartósak. A vállalat a hónap elején újabb 60 termék árát csökkentette tartósan, vagyis ezek az árucikkek nem csak egy-egy rövid akció erejéig lesznek olcsóbbak, hanem huzamosabb ideig garantált az alacsony áruk. Ezek között vannak teák, felvágottak, pékáruk, friss húsok, tisztítószerek és fagyasztott termékek is.

Akik a héten már jártak a Lidl boltjaiban, azok tapasztalhatták, hogy újabb fontos élelmiszerek kerültek bele a tartósan árcsökkentett áruk halmazába. Ilyenek többek között a Pikok sertésvirsli, amelynek ára 35%-kal (999 Ft-ról 759 Ft-ra), a Bellarom Crema szemeskávé ára 24%-kal (4599 Ft-ról 3699 Ft-ra) a Primadonna extra szűz olíva olaj ára 13%-kal (4499 Ft-ról 3999 Ft-ra), a Culinea sajttal töltött csirkemellfilé ára pedig szintén 13%-kal (1349 Ft-tól 1199 Ft-ra) csökkent, míg a Húsfarm sertésoldalas 200 Ft-tal kerül kevesebbe.

A vegán étrend követői sem maradnak kedvezmény nélkül, hiszen a Vemondo Vegan Burger is 12%-kal (895 Ft-ról 799 Ft-ra) lett olcsóbb.

A megújult Lidl Plus még több spórolást hoz a konyhára!

Ahogy az elmúlt 3 évben, továbbra is számíthatunk a Lidl digitális hűségprogramjára, vagy mondhatjuk, hogy még inkább számíthatunk rá, hiszen a márciusban megújult applikáció használata még egyszerűbbé vált.

Az ajánlatokat már nem kell aktiválni, a kedvezmények automatikusan levonásra kerülnek a Lidl Plus kártya beolvasásakor. A vállalat ezáltal is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy még egyszerűbb, gyorsabb legyen a bevásárlás és nem utolsó sorban még több maradjon a családi kasszában.

A népszerű applikációt a vásárlók 40%-a használja, mert az ajánlatok mellett számos más kedvezményhez is hozzájuthatnak általa.

Az ingyenes appban a felhasználók hetente számos kuponban, és egyéb kedvezményben (Kupon Plus, egyedi ajánlatok, kaparós nyereménykártyák, partnerek ajánlatai stb.) részesülhetnek.

Az applikáció és a tartós árcsökkentések mellett a Lidl mindig többet ad, szó szerint is. A népszerű „Többet adunk” akciókban, a kötelezően előírt 15% helyett akár 50%-os kedvezményt is biztosít az áruházlánc, emellett pedig rendszeresen elérhetőek az XXL kiszerelésű termékek is, amelyek kilogrammra vetített ára kedvezőbb a normál kiszerelésű termékekhez képest.

Az egészségtudatos táplálkozás jegyében továbbra is tart a „Minden péntek halpéntek”, így minden pénteken 15%-kal olcsóbban vásárolhatunk friss halakat.

A „Szuper ár”-as termékek, az „Őrületes Lidl ár”-on kapható árucikkek, vagy az együtt olcsóbb akciók is mind azért vannak, hogy a vásárlók a lehető legjobb árakon intézhessék a bevásárlást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik