Otthon

Kifestette a hálószobáját a pár, nem pont ilyen végeredményre számítottak

Lassan ötmillióan látták egy pár néhány másodperces videóját a TikTokon, amin ők akár sírhatnának is, de inkább viccet csináltak magukból, írja a Newsweek.

A pár a felvételen némán bámul egy sötét hálószobában, amiről a felirat alapján derül ki, hogy most újították fel. Mint fogalmaztak,

a férjem és én próbáljuk meggyőzni magunkat, hogy szeretjük a sötét színt, amiért több száz dollárt kifizettünk.

A poszt lassan félmillió lájknál jár, vélhetően rengetegen átérzik a szobafestés és a színválasztás nehézségeit, amit most a szóban forgó pár a saját bőrén is megtapasztalhatott.

A lakberendezésben ugyan jönnek vissza a természetes színek, ez tényleg elég lehangolóra sikerült. A nő azt is hozzáfűzte a videóhoz, hogy „talán adni kell majd tejet a csokoládéhoz.”

A kommentszekcióban sokan próbálnak lelket önteni beléjük. Valaki azt javasolja, hogy tegyenek akár képet, akár mást a falra, ami feldobja a szobát, míg mások szerint jó lenne ez a szín, ha több természetes fény lenne a szobában. Volt ugyanakkor, aki azt írta, menthetetlen a helyzet és újra ki kell festeni, ha nem akarják sötétben leélni az életüket.

Akármi is lesz a történet folytatása, ez egy jó emlékeztető, hogy mielőtt bármit kifestünk, érdemes már az üzletben mintát kérni a festékről, és otthon is kipróbálni, mielőtt teljes szobákat színezünk át vele.

@taylorambermonaco

may need to add some milk to this chocolate

♬ original sound – Taylor Monaco

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik