Otthon

Így néz ki egy 1998-ban épült otthon, amiben azóta sem lakott senki

Felhasználók millióit nyűgözi le egy nemrég piacra dobott ingatlan a TikTokon, nemcsak azért, ami benne található, hanem azért is, hogy mi nem volt benne sohasem, számolt be róla az amerikai sajtó.

A St. George városában található ház különlegessége, hogy 1998-ban épült, de még senki nem lakott benne. A mikrohullámú sütőben még mindig ott hever a használati utasítás, a mosogatóban pedig ott van a mintának ajándékba adott szappancsomag is.

Ugyan 26 éve készült el, az ingatlan tényleg olyan, mintha a napokban adták volna át.

A belső térről Shane Jourdain ingatlanközvetítő készített egy felvételt, majd töltötte fel a közösségi oldalára, ahol futótűzként kezdett el terjedni. A videóhoz azt írta,

így nézett ki egy vadonatúj otthon 1998-ban.

A cikkben megjegyzik, ebben az évben alapították a Google-t és nyert Oscar-díjat a Titanic.

Jourdain elmondása szerint egyetlen bútort sem vittek még soha a házba. A felvétel már több mint tízmillió megtekintésnél jár.

@shanejourdain Built in 1998. Never lived in home tour. Check out this out! #luxuryhome #dreamhome #realestatetiktok #homestyle #housetour #newconstruction #homewalkthrough #southernutahrealestate #utahrealestate #mansion #realestate #uniquehomes #homierealestate ♬ original sound – Shane Jourdain

A tulajdonos meghalt, és nem volt örökös, ezért maradt üresen az ingatlan. Mostanra lett gyanús a hivatalnokoknak, hogy adót nem fizettek az ingatlan után, így meghirdették, és volt is rá vevő. Azóta már be is költöztek az új tulajdonosok, akik 1998 óta az első lakók.

Kapcsolódó
Majdnem végzetes lett egy fürdőszoba-felújítás Budapesten
Elesett egy férfi, majd percekig mozdulatlanul feküdt a fájdalomtól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik