Otthon

Rajtakapta a barátját egy másik nővel, fényes nappal dobálta ki a férfi holmijait a hatodikról

Egy 34 éves nő állítólag rajtakapta a barátját az otthonukban, amint egy másik nővel szeretkezik, ezért gondolkodás nélkül az utcára zúdította a férfi összes holmiját a hatodik emeleti New York-i apartmanjukból, írja a Dexerto.

A dührohamot a járókelők és a helyi lakosok is végignézhették, egyikük pedig le is videózta azt és feltöltötte a felvételt a TikTokra, ahol már másfél millió megtekintésnél jár a klip. Ehhez humornak szánva annyit írt:

szinte biztos vagyok benne, hogy vissza fogja fogadni őt.

@thisisnycI’m pretty sure she’ll take him back 😅😅😅😅♬ original sound – thisisnyc

A szomszédok elmondása szerint a ruhák mellett egy váza, egy tükör és kisebb konyhai eszközök is a járdán landoltak, így az utca egy idő után úgy nézett ki, mintha lomtalanítás lett volna.

Egy közeli fáról ágakat kellett később levágni, mert sok cucc azon landolt, a kiérkező tűzoltók pedig biztonsági hálót feszítettek ki az épületre arra az esetre, ha a nő leugrana.

A rendőrök lezárták a társasház környékét, a férfi pedig nem sokkal ezután összeszedhette a cuccait az aszfaltról. A hatóságok szerint a nő az ámokfutás közben meztelenre vetkőzött, ezért őt kivizsgálásra kórházba szállították.

A szomszédokat egyébként meglepte az eset, mert állítólag az incidenst megelőzően sosem hallották a párt veszekedni, pedig már öt éve az épületben éltek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik