Otthon

Van olyan budapesti luxusingatlan, amelyikben csak az ebédlőasztal tízmillió forint

Luxusingatlan kategóriában a közepesnek mondható 4 milliós négyzetméret árral számolva, egy 200 négyzetméteres lakás vagy ház ára ma a fővárosban nagyjából 800 millió forint, számolt be róla az RTL Fókusz című műsora.

Balla Ákos luxusingatlanokkal foglalkozik, egy ilyen, igen különleges, egyedi, felső kategóriás, Budapest belvárosában található lakást mutatott meg a csatornának. Egy külön lakás méretű, 80 négyzetméteres hatalmas nappali-étkező, konyha, elszeparált hálószobák, természetesen mindegyik saját fürdőszobával és a lakás végén egy önállólakrész külön bejárattal, amely így a személyzet elszállásolásra is kiválóan alkalmas.

Budapesten a II. és a XII. kerületben lehet luxus kategóriájú ingatlanokat találni. 3 225 000 forint. Ennyi például a négyzetméter ára a II. kerületben lévő Vajna-villának, amit Andy Vajna özvegye árul.

Az impozáns ház 403 négyzetméter és a házat hirdető ingatlanos oldal leírása alapján négy hálószoba, három fürdő és két gardrób van benne. A közel 1300 négyzetméteres telken lévő ingatlan ára 1,3 milliárd forint. Vajna Timi ennyiért árulja a házát, melyben állítólag alig néhányszor volt csak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik