Otthon

Értékes ajándékokat érhet, ha inspirálóan rendezted be az otthonod

Hobbi lakberendezők, figyelem! Ha érdekelnek a belsőépítészeti megoldások, és az elmúlt éveket azzal töltötted, hogy otthonodat a saját, inspiráló oázisoddá alakítsd, akkor ez a pályázat neked szól!

Az elmúlt évek építészeti megoldásainak köszönhetően az otthonaink sokkal kényelmesebbek, élhetőbbek és fenntarthatóbbak lettek, így például a beépített tetőterek is értékes életterei lehetnek a háznak a téli és a nyári napokon is.

Képek: VELUX

Egy jó minőségű, jól szigetelő tetőtéri ablak fénnyel tölti be és átalakítja a teret, azonban a benne élők kreativitása az, ami életre kelti a szobát.

Ezt pontosan tudja a VELUX Cégcsoport is, éppen ezért kíváncsiak arra, milyen inspiráló környezetet világítanak meg végül a termékeik, hogyan rendezik be vásárlóik az olvasósarkot, hálószobát vagy éppen játszósarkot a VELUX tetőablakok alatt. A tetőablak-gyártó most arra buzdít, mutasd meg, te hogyan rendezted be a tetőteredet.

Az “Újragondolt Tetőterek” elnevezésű fotópályázaton a tiéd lehet az értékes fődíj vagy a VELUX ajándékcsomagok egyike! A részvételhez mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltöd fotóidat tetőteredről – amelyen látszanak VELUX tetőtéri ablakaid is – ezen a weboldalon 2023. szeptember 24-ig.

A 15 legjobb pályamű készítője VELUX ajándékcsomagot kap. A háromtagú zsűri a döntőbe jutott alkotások közül választja ki a legjobbat: a nyertes egy 200 000 Ft értékű IKEA vásárlási utalvánnyal, valamint egy különleges dán dizájntermékkel, egy AirBird beltéri klímafigyelő szenzorral gazdagodik majd.

Képek: VELUX

A verseny 2023. szeptember 4-én indul, a fotókat pedig 2023. szeptember 24-ig lehet beküldeni. További információk a www.velux.hu/inspiracio/jatek weboldalon elérhetők.

*Érvényes pályázatnak minősül egy kép, ha i) kellemes tetőtéri környezetet mutat be a Résztvevő otthonában. A képen nem szerepelhetnek olyan személyek vagy egyéb információk, amelyeken a személyek azonosíthatók (cím, név, arckép stb.), valamint a VELUX gyártótól eltérő márkák, dohánytermékek, alkoholtermékek, szexualitást és/vagy erőszakot megtestesítő tartalmak, (ii) bemutat egy VELUX tetőablakot. A képek mérete nem haladhatja meg a 10 megabájtot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik