Otthon

Ráförmedt a szomszédjára, mert nem tetszett neki a magaságyás

Ha olyan jelentős változtatást hajtunk végre a házban vagy a kertben, ami befolyásolja a szomszéd kilátását, akkor számíthatunk rá, hogy azt szóvá is fogja tenni.

Valami hasonló történt egy fiatal nővel is a napokban, annyi különbséggel, hogy ő csupán kertészkedett a szülei birtokán, de a mellettük élő férfi emiatt is ráförmedt.

A TikTokra feltöltött jelenet szerint a férfinak a kerítés mellé helyezett magaságyás nem tetszett. A nőt azzal vonta kérdőre,

le fogod festeni zöldre, vagy valamilyenre?

A nő erre azt felelte, hogy nem, ilyen színű marad a magaságyás, mire a férfi a szemére hányta, hogy kívülről ez egyáltalán nem néz ki jól.

Az érthetően meglepődött fiatal nő elkezdett magyarázkodni, hogy ha majd a növények benövik a magaságyást, akkor semmi nem látszik majd a színéből. Ezzel sem tudta meggyőzni a szomszédját, aki arra kérte, menjen ki, és nézze meg onnan, miről beszél.

Ezután elhajtott a férfi, de a videó leírása szerint később visszament a helyszínre és ordítva esett neki a nőnek, aki emiatt azt tervezi, hogy máshová helyezi a magaságyást. A felvételt eddig több mint 10 millióan látták, a kommentelők többsége pedig kiáll a nő mellett.

@lisapoy.art My neighbor doesn’t think my garden looks good and decided to come back and really yell at me after this clip. Im moving them (and having to put in a bunch of other work) so i can enjoy gardening without having to worry about him but man i thought this was mean, and that these planters are nice! #suburbia #suburbanlife #garden #gardenproject ♬ original sound – Lisa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik