Otthon

„Hogyan ne legyen gagyi a lakásod?” – százezrek nézik a magyar építészmérnök videóit

Lakberendezés témakörben indított TikTok csatornát Barta Zsanett, aki néhány hónap alatt komoly rajongótáborra tett szert a virtuális térben, írja a Lakáskultúra.

Az építészmérnök végzettségű hölgy specialitása lett a “gagyi”, mint témakör, és ez sokak érdeklődését felkeltette.

A cikk szerint elég valószínű, hogy látott már egy-két fájdalmas megoldást lakberendezői fronton, talán épp tapasztalatai nyomán kezdett ízlésformáló sorozatába a közösségi oldalon. Videóiban egyszerű kérdésekben segít döntéseket hozni: milyen legyen a konyha alapszíne, milyen csempét válasszunk a fürdőszobába, és így tovább.

Videói a „hogyan ne legyen gagyi a lakásod?” címen futnak, és rendre több százezres nézettségre tesznek szert.

Az egyik, közel egymillió megtekintésnél járó videójában például kifejezetten nem ajánlja az üvegtéglákat, a lépcsőzetes térelválasztókat és a betétes, mintás, térbeli ajtókat sem.

@zsanettbartaarchitects Válasz @jenc938 részére mindegyikkel egyetértesz?🤔 #zsanettbarta #zsanettbartaarchitects #belsőépítészet #belsőépítész #lakberendezés #lakberendező #lakberendezésiötletek #lakberendezésitrükkök #felújítás #lakásfelújítás #lakásdekor #bútor #kivitelezés #otthonszépítés #otthondesign ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

A sikerén felbuzdulva abban biztosak lehetünk, hogy a sorozat folytatódik és újabb részekkel jelentkezik majd arról, hogyan nem lesz gagyi a lakásunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik