Otthon

Luxus felhőkarcoló legdrágább lakásába költözik Rihanna

Frederic J. Brown / AFP
Frederic J. Brown / AFP

Rihannának 2014 óta a Los Angeles-i The Century luxus társasházban van a főhadiszállása, ami az egyik legdrágább és legelőkelőbb felhőkarcoló az amerikai nagyvárosban.

Mivel ugyanakkor a barbadosi származású sztár a második gyermekét várja, kissé szűkösnek érezte már a három szobás, 325 négyzetméteres ingatlanát, és új lakás után nézett, írja a Dirt.

Messzire így sem költöznek: Rihanna 21 millió dollárt, átszámítva több mint 7 milliárd forintot fizetett a The Century legnagyobb lakásáért. A tetőtéri luxusotthon beteríti az egész 40. emeletet, több mint 800 négyzetméteres, és hosszasan lehet sorolni, hogy milyen extrákkal van felszerelve.

A penthouse-ba privát lift visz fel, a nappaliból a padlótól a mennyezetig érő panorámaablakok biztosítanak pazar kilátást a városba. Van benne egy moziszoba, két fürdőszoba és négy különálló terasz, melyek északra, délre, keletre és nyugatra néznek, így tényleg 360 fokos panorámáról lehet beszélni.

Az eladó Nick Molnar, az Afterpay nevű tech cég társalapítója volt, aki két évvel ezelőtt hasonló összegért vette meg a lakást Matthew Perrytől, a Jóbarátok sztárjától.

A luxuslakásról ide kattintva találsz fotókat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik