Otthon

Takarított az új háza pincéjében, egy 1978-ban elhunyt nő sírkövét találta meg

Felpörgött a Redditen annak a férfinak a finoman szólva is rémisztő története, aki az újonnan megvásárolt házának pincéjében egy sírkövet talált takarítás közben, írja a Mirror.

A férfi elmondása szerint először járt az ingatlan alatt, és nem hitte volna, hogy félve megy majd vissza a földszintre.

Nemrégiben vettem egy házat New Orleansban, Holy Cross városában. Ezt találtam alatta… figyelmeztetés kísértet aktivitásra

– kezdte beszámolóját.

A mellékelt fotón egy sírkő látszik, amin a következő felirat áll: „Alberta R L Perkins. Született 1900-ben. Meghalt 1978-ban.”

Reddit

A férfi leírta, hogy a közelükben sehol nincs temető, és nem is érti, hogy egyáltalán miért helyezett volna bárki el egy sírkövet a pincében.

Megjegyezte, mivel a házat az 1890-as években építették, az is ki van zárva, hogy beépítettek egy emlékhelyet.

Valakinek ide kellett hoznia. Arra gondolunk, hogy valaki kicseréltette a sírkövet a hozzátartozójának, és ide tette a régit. De ez még így is félelmetes. Nem akarsz ilyet találni a birtokodon

– írta a férfi.

A sírkő eredetéről valószínűleg sosem derül majd ki az igazság, ahogy egyelőre azt sem árulta el a férfi, hogy mi lett annak a sorsa.

Kapcsolódó
Véletlenül jöttek rá, hogy egy idegennel éltek egy házban
Az ausztrál nő és a lakótársa épp költöztek ki az ingatlanból, amikor valami gyanús lett nekik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik