Otthon

Ellopták a betörők a rejtett kamerát, ami napokig élőben közvetítette őket

Egészen hihetetlen módon sikerült megoldani egy betöréses bűnügyet az amerikai Wisconsin államban, az elkövetők ugyanis gyakorlatilag a tudtuk nélkül feladták magukat a rendőrségnek.

A Times Now News cikke szerint a rablók közel tízezer dollár értékben vittek el tárgyakat a célpont otthonából, köztük egy rejtett kamerát is. Arra viszont egyáltalán nem gondoltak, hogy az eszköz be van kapcsolva, így miután kipakolták otthon az asztalra, onnantól élőben vette őket az eszköz.

A felvételeket a betörés áldozata folyamatosan nyomon tudta követni, mígnem a nyolcadik napon az egyik elkövető összetörte a kamerát.

Addigra viszont már későn volt, a háttérből és a környezetből ugyanis szakértők bevonásával felismerték, hogy a betörők pontosan hol tartózkodnak, így sikerült kézre keríteni őket.

Az elkövetők a videókon több alkalommal is kábítószerekről beszéltek és fogyasztottak is azokból, így a későbbiekben emiatt is felelniük kell majd.

Több amerikai televíziós csatorna is beszámolt a rendkívül furcsa esetről, melyben bemutattak néhány képkockát a betörők otthonáról is. Alább az egyik tudósítás:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik