Otthon

Takarított otthon, majdnem megmérgezte a családját

Szerencsétlen módját választotta a takarítószerek összekeverésének egy amerikai nő, aki ezzel kis híján megmérgezte az egész családját, írja a New York Post.

A nő a TikTokra feltöltött videójában számolt be róla, hogy ecetet és fehérítőt vegyített el, majd azzal kezdett törölgetni a lakásukban. Ennek az lett az eredménye, hogy a család összes tagja egy szobába zárva várta, hogy elmúljanak az enyhébb légzési nehézségeik.

A felvételen, amit eddig több mint 20 millióan láttak, a balesetet előidéző fiatal arról is beszámolt, hogy klórgáz szabadult fel. Ennek szúrós illata és sárgászöld színe van. Irritálhatja az orrot, a torkot, és extrém esetekben, hosszabb távú kitettség esetén halált is okozhat, de ez főként ipari körülmények között szokott inkább ritkán előfordulni.

Ha valakivel hasonló történne, akkor fontos mielőtt szellőztetni és elhagyni az adott szobát. Az ecetet pedig fehérítővel ne keverjük.

@silkalmondmilk_ers My grandparents were just gassed to be spending time with us #christmasspirit #stupidity ♬ original sound – Samantha ;)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik