Otthon

Luxus társasházat húztak fel a spanyol tengerparton

A Cordia több mint két hónappal a tervezett határidő előtt befejezte első spanyolországi luxuslakóépület-fejlesztése, a Jade Tower szerkezetépítési munkálatait; a társaság második projektjét is elindítja az országban – közölte a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia lakóingatlan-fejlesztő az MTI-vel.

A bruttó 11,2 ezer négyzetméter alapterületű Jade Tower szerkezetépítési munkálatait a spanyol Sacyr cég végezte. A beruházás értékét nem hozták nyilvánosságra.

Fuengirola tengerparti sávjában valósult meg a 116 luxus minőségű, egy-, két- és háromszobás lakásból, illetve penthouse apartmanból álló épületkomplexum, amelyben a lakók kényelmét szolgálják majd egyebek mellett közösségi irodaterek, gasztrobár, privát moziterem és edzőterem is.

A közlemény idézte Földi Tibort, a Cordia International igazgatóságának elnökét, aki elmondta a Cordia számos magyarországi, lengyelországi, brit és romániai projektjével Európa vezető lakásépítő és befektető társaságává vált. A Jade Tower az első fejlesztésük Spanyolországban, és hamarosan elindítják következő projektjüket is a spanyol piacon.

A Cordia elkötelezett a spanyol Riviéra, a Costa del Sol mellett, ezért – a fuengirolai Jade Towerhez hasonlóan – ezen a területen, ám egy nagyobb városban, Marbellában indítja el hamarosan második spanyolországi fejlesztését. Ez a projekt még tervezési fázisban van – írták.

A Cordia az egyik legnagyobb lakóingatlan-fejlesztő és -befektető vállalatcsoport Európában, amely jelen van Magyarország, Lengyelország, Románia és az Egyesült Királyság újlakás-kínálati piacainak közép- és felső közép szegmensében, továbbá pilotprojektekkel Spanyolországban is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik