Otthon

Virágcserepeket zúdított az utcára a harmadikról egy kakadu Melbourne-ben

Életveszélyes akcióba lendült hétfőn reggel egy sárgabóbitás kakadu Melbourne-ben, amikor egy négyemeletes lakóépület erkélyéről elkezdte a csőrével ledobálni a cserepeket az utcára, írja a Guardian.

Az erről készült felvételt alig néhány nap alatt több mint másfél millióan látták a TikTokon és az Instagramon összeadva.

Paul Dennis, az ingatlan egyik lakója arról beszélt, a villanyszerelője szólt neki a történtekről, akit majdnem fejen talált az egyik cserép. Mivel nem hitt neki, a saját szemeivel kellett meggyőződnie a szürreális jelenetről.

Ausztráliában nem ez az első eset, hogy a kakaduk összetűzésbe kerülnek az emberekkel, Sydneyben például visszatérő probléma, hogy kiborogatják a kukákat annak ellenére is, hogy téglákat tesznek rájuk nehezékként.

Szakértők szerint az vezetett oda, hogy a lakosok etetik a madarakat, akik így már mindent megengednek maguknak. Alapvetően egyébként játéknak szánják, és viccesnek is tűnhet, egészen addig, míg valakit tényleg el nem találnak a cserepekkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brown Cardigan (@browncardigan) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik