Otthon

Tiszta fogak – gyönyörű mosoly

A fogorvosok tapasztalata az, hogy az emberek szájhigiéniája hagy kívánnivalót maga után. A többségnél nem arról van szó, hogy ne mosnák a fogukat rendszeresen, inkább arról, hogy nem jól, illetve nem jó eszközzel.

Sokan sajnos nagyon felületesen mosnak fogat, amit talán ők maguk nem érzékelnek, és nem is igazán látszik laikus szemmel, a fogorvos azonban már észreveszi, hogy a nehezebben elérhető helyeken lepedékesek maradnak a fogak. Jellemzően ezek azok a helyek, ahol aztán megindul a szuvasodás.

Általános megoldás lehetne a fogmosási technika javítása, de legyünk őszinték: reggel sokszor rohanunk a munkába és csak átdörzsöljük a fogainkat. Éppen ezért sokkal kivitelezhetőbb megoldás, hogy a fogkeféket választjuk meg úgy, hogy a lehető legkevesebb hibára adjon lehetőséget. Az elektromos fogkefe éppen egy ilyen eszköz.

Miért más elektromos fogkefével fogat mosni?

Az elektromos fogkefék titka abban rejlik, hogy a kialakításuk és lehetetlenné teszi, hogy csak úgy átrohanjunk a fogainkon velük. Rákényszerítenek a körkörös mozdulatokra, a fogkefe által keltett rezgés pedig hatékonyabb tisztítást biztosít, mint amit a legtöbb ember saját kezűleg képes elérni. Sok elektromos fogkefe ráadásul időzítővel is rendelkezik, azaz időkeretek közé szorít: jelzi, mikor mehetünk át a szánk egy másik részére, így biztosítja, hogy mindenhol jó alaposan átsikáljuk a fogainkat, ne hagyjuk abba idő előtt.

Ha szeretnéd kipróbálni az elektromos fogkefét, de nem akarod méregdrágán beszerezni, akkor a Black Friday kedvezményeket neked találták ki! Kedvezményes áron juthatsz hozzá elektromos fogkeféhez és más fogtisztító eszközökhöz is. Szuper akciókkal várunk, amit felhasználhatsz arra, hogy a mosolyod még szebb legyen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik