Otthon

A spórolás kifizetődő – kuponakció nagybevásárlóknak

Az ALDI-val mindig spórolhatunk, hiszen a folyamatosan megújuló szuper ajánlatok mellett nagy kiszerelésben elérhető, alacsonyabb egységáras termékekkel, és rendkívül jó ár-érték arányú saját márkás árucikkekkel várja vásárlóit az áruházlánc. Most pedig még meg is ajándékoz minket! Nagybevásárlásaink után kuponokat kapunk, amiket bármelyik ALDI üzletben beválthatunk. Ha ALDI Online nagybevásárlásunkra kaptuk a kuponokat, akkor online használhatjuk fel őket, egy következő vásárlásnál.

Most még jobban megéri a nagybevásárlás

Az ALDI-val közösen mindig pénztárcabarát módon és hatékonyan feltölthetjük a kamrát, most pedig még többet spórolhatunk, hiszen az áruházlánc október 21-én és 22-én még ajándékkal is kedveskedik nekünk. Az ALDI üzletekben vagy online történő vásárlások során – a bevásárlás értékétől függően – 2500, illetve 4000 forintos kupont kapunk ajándékba, amit 2022. október 30-ig tudunk beváltani bármelyik magyarországi ALDI áruházban, illetve az online kuponokat a kiszállítás idejétől számított 7 napon belül a ROKSH-on keresztül, újabb ALDI termékekre. A kuponakció előtt az aldi.hu oldalon olvashatunk a részletekről.

Árelőny a saját márkás termékekkel

Az ALDI kínálatának 80%-át saját márkás termékei teszik ki, amelyek kiváló minőségük mellett vonzó áraikkal is várnak bennünket. A márkatermékekhez képest akár 20-30%-os árelőnyre is szert tehetünk, ha a saját márkás árucikkeket választjuk.

Spóroljunk egy nagyot!

A spórolás módja a „többet, olcsóbban” elv alkalmazása is, amikor a nagyobb kiszerelésű termékeket alacsonyabb egységáron tudjuk beszerezni. Az ALDI XXL feliratait követve könnyedén megtalálhatjuk az áruházlánc háztartásban nélkülözhetetlen, még jobb áron kínált termékeit.

Spóroljunk még többet – az ALDI-val!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik