Otthon

Amber Heard a semmi közepén él a sivatagban

Steve Helber / POOL / AFP
Steve Helber / POOL / AFP

Rengeteg bizarr részletet tudhatunk meg Johnny Depp és Amber Heard nagy figyelemmel követett botrányos tárgyalássorozatán, itt derült ki többek közt az is, hogy a színésznő a kaliforniai Yucca Valley sivatagi városában él, írja a Dirt.

Ez azért is volt meglepő információ, mert ez a húszezres lakosú város gyakorlatilag a semmi közepén található, és még a legközelebbi nagyváros is több tíz kilométerre van innen.

A lap utána járt, pontosan melyik ingatlanban élhet Amber Heard, és kitartó kutatómunkával sikerült is megtalálniuk az otthonát, ami hivatalosan egy vagyonkezelő tulajdonában áll.

Ez utóbbi 570 ezer dollárért vásárolta meg a házat még 2019-ben, ami utólag óriási húzásnak bizonyult, hiszen a koronavírus-járvány kirobbanását követően a sivatagi ingatlanok ára az egekbe szökött.

Amber Heard otthonát 2015-ben építették, három beállós garázzsal együtt. A körülbelül 230 négyzetméteres villa teljesen beleolvad a környezetbe, belülről viszont egyáltalán nem luxus kategória, nem tartozik hozzá a hírességek által kedvelt medence vagy spa részleg sem.

A színésznő házáról itt találsz fotókat.

Kapcsolódó
Mégis ki ez a színésznő, akit többet látunk saját bírósági szappanoperájában, mint a filmvásznon?
Kis szünetekkel lassan öt éve zajlik Johnny Depp és volt felesége szappanoperája, amely jelenleg a sokadik évadnál tart. Ráadásul a női főszereplőt eddig többet láttuk tárgyalótermi fotókon, mint a vásznon. Mégis kicsoda Amber Heard?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik