Otthon

Eladó Anglia legszebb falujának legszebb háza

Getty Images
Getty Images

Az Anglia dél-nyugati részén található Castle Combe sokak szerint az ország legszebb faluja, és ez az állítás alighanem meg is állja a helyét, írja a Dirt.

A kiemelkedő természeti szépségű térségben elhelyezkedő településről szinte minden oldalra panorámás kilátás nyílik, ráadásul az 1600-as évek óta egyetlen új házat sem építettek itt, ezért egyedülálló a hangulata is.

Castle Combe-ban az utóbbi időben számos népszerű tévésorozatot is forgattak, többek közt itt vették fel a Downton Abbey, a Poirot vagy a Bridgerton több jelenetét is.

A lap cikke szerint valakinek most lehetősége nyílik beköltözni a faluba, ahol 1.9 millió dollárért, átszámítva körülbelül 700 millió forintért eladó az egyik legszebb ház, közvetlenül egy híd szomszédságában.

A kövekkel kirakott, keskeny virágágyással körbeölelt, három hálószobás ingatlanhoz alig fél hektáros telek is tartozik.

A Bridge House néven elhíresült takaros otthon 250 négyzetméteres, tehát egy több tagú család is kényelmesen elfér itt. A luxust nem érdemes keresni benne, de pont ez adja a tökéletességét, hiszen teljesen autentikus környezetben élhet majd a házban a következő tulajdonos.

A képek pedig magukért beszélnek, ezeket ide kattintva tudod megtekinteni.

Kapcsolódó
Arra ébredt, hogy egy idegen kutyája fekszik mellette
A nő nem értette, hogy kerülhetett éjszaka a lakásába a négylábú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik