Otthon

230 millióért kínálják a horrorfilmbe illő házat

Rendkívüli sebességgel terjed egy kanadai ingatlanhirdetés a közösségi médiában, ugyanis az arról készült fotók inkább hasonlítanak egy gyilkossági helyszínre, mintsem egy nyugalmas otthonra.

A TikTokra május 16-án feltöltött, az ingatlanhirdetés fotóiból összevágott videót eddig több mint 500 ezren tekintették meg.

A Saanich városában található ház kívülről teljesen átlagosnak tűnik, de belül olyan, mintha egy horrorfilmet készülnének ott forgatni. Minden mocskos, és egy helyen mintha a fal is össze lenne vérezve.

Ezzel együtt is 800 ezer kanadai dollárt, átszámítva közel 230 millió forintot kérnek az ingatlanért, ami egyébként a helyi viszonyok között nem is számít kirívóan drágának.

A 175 négyzetméteres ház hirdetésében azt írják, ugyan az egész épület felújításra szorul, ez lehet a tökéletes lehetőség, hogy valaki az ízlése szerint alakítsa ki álmai otthonát.

A nem túl bizalomgerjesztő ház akkorát ment egyébként a közösségi oldalon, hogy már a rendőrségnek is meg kellett erősítenie, nem történt ott korábban gyilkosság.

@bobbiecurtislee 2 creepy zillow listings in a row?? I couldn’t help it 🥲#greenscreen #greenscreenvideo #zillow #horror #wtf #fyp #viral #scary #creepy #scarystories #horrortok #LENOVOJUSTBEYOU ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Ajánlott videó

Olvasói sztorik