Otthon

Süssünk-főzzünk a szabadban! (x)

Tavasszal végre újra kitelepülhetünk a kertbe. A családi vagy baráti közös főzésekhez, sütésekhez előszedhetjük a bográcsot, a grillt vagy éppen a tárcsát, és már sülhetnek is a különféle kolbászok, húsok, készülhet megannyi klasszikus egytálétel.

A kerti konyha alapvető kellékei

A szabadtéri ételkészítéshez csupán néhány speciális edényre és eszközre van szükségünk; egy parázs fölé helyezett nagyobb tárcsa vagy egy jóféle bogrács már bőven elegendő a főzéshez. Ezek beszerzése pedig rendkívül egyszerű: az ALDI saját márkás PERFECT HOME termékcsaládjában számos kerti főzéshez, sütéshez elengedhetetlen eszköz megtalálható.

Mi kerüljön a grillre?

A tárcsa vagy grill beszerzése mellett a sütnivalók megvásárlása sem okozhat gondot. Az ALDI rendkívül széles és kedvező árú szezonális kínálatában elérhetőek a különféle marinádozott húsok, grilltálak, steakek, mini virslik, fűszeres grillkolbászok, hamburgerhúsok, illetve a vegetáriánusoknak tökéletesen grillezhető mozzarella, camembert, halloumi sajt vagy akár vegán grillfalatok. A bográcsban készülő gulyásokhoz, pörköltekhez, levesekhez pedig kizárólag magyar frisshúsok közül válogathatunk az ALDI állandó kínálatában.

A tökéletes grillezés kelléktára

Az ALDI saját márkás BBQ és KÜHNE termékei között nemcsak grillezéshez szükséges eszközöket kínál, de számos, a szabadtéri sütés-főzéshez illő finomságot is, a különböző szószokon és salátaönteteken át, egészen a kenyérfélékig.

 

A hétvégén kezdhetjük is a kerti sütés-főzést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik