Otthon

Készüljünk együtt a húsvétra! (x)

A húsvét igazi örömünnep, amikor összejön a család, együtt játszunk, eszünk, locsolkodunk és élvezzük a tavaszt. Ehhez a derűs, laza hangulathoz azzal is hozzájárulhatunk, hogy jó előre eltervezzük a menüt, és a bevásárlást sem hagyjuk az utolsó pillanatra.

A húsvéti bevásárlást érdemes időben elkezdeni

A húsvéti meglepetések, a dekoráció és a klasszikus menü alapanyagainak összeválogatása nem is olyan egyszerű. Először meg kell vennünk és el kell rejtenünk a megfelelő mennyiségű és minőségű csokitojást, aztán be kell szereznünk az ünnepi asztal főszereplőjét, a sonkát. Amikor már tudjuk, hogy milyen desszerteket tervezünk, jöhetnek a sütési alapanyagok; a liszt és a cukor mellett a mandula, a tojás és a túró is a kosarunkba kerül. Végezetül pedig friss zöldségekből kell bevásárolnunk, hogy a menühöz legyen elég répa, retek, paprika, paradicsom, uborka, és a szezon nagy kedvence, a zöldhagyma is terítékre kerülhessen.

Az ALDI-val könnyebb a bevásárlás

Az ALDI-val közösen nagyon egyszerűen megtervezhetjük a hatékony húsvéti bevásárlást, mivel az áruházlánc április 12-én, 13-án és 14-én ajándék kuponokkal is vár bennünket. Az ALDI üzletekben történő vásárlások során – a bevásárlás értékétől függően – 2000 vagy 4000 forintos kupont kapunk ajándékba, amelyet 2022. április 30-ig tudunk beváltani, bármely magyarországi ALDI áruházban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik